15 yaşında nasıl para kazanabilirim?

Egemendroxel

Yoctopat
Daha fazla  
15 yaşındayım ve artık gerçekten sıkıldım annem babama yük olduğumu düşünüyorum para bile alamadım bu hafta çekiniyorum. Servis parasını zar zor alıyorum spora başlamak istiyorum para yok, abilerim ablalarım saat 8:20'de gidip 4'te evde oluyorum benim para kazanmam lazım. Ayaklarımın üzerinde durmam lazım sizin yaptığınız bir şey var mıyd? I varsa neydi veya ne yapabilirim? Yardımcı olursanız cevap vererekten gerçekten minnettar olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Meslek lisesine mi gidiyorsun? Yoksa Anadolu mu?

Yarı zamanlı işlere bakabilirsin, yorucu olacaktır ancak hedeflerinin olması seni işe bağlar. Günlük 100 alırsın tahminimce.

Berber çıraklığı yap günlük 150-200 TL kazanıyorlar

Berber çıraklığı yap günlük 150-200 TL kazanıyorlar
Mahalle berberiyle konuşursun abi okul günleri 4'ten sonra geleceğim diye kabul eder eğer seni seviyorsa

Ben de aynı şekilde para kazanmak istiyorum fakat ailem çalışmamı istemez diye düşünüyorum ne yapmalıyım?

Php/node.js,html,CSSöğrenerek scriptler yapıp satabilirsin. Örnek olarak blog, forum, video paylaşım, film-dizi paylaşım, chat paylaşım, Google tabanlı arama motoru gibi. Ya da bu dilleri öğrenip insanlara bionluk üzerinden istedikleri işleri yapabilirsiniz.

Çocuk zamanım yok diyor. Öğrenip belli bir seviyeye gelene kadar mezun olur zaten.

Çocuk zamanım yok diyor. Öğrenip belli bir seviyeye gelene kadar mezun olur zaten.

O kadar da uzun zaman almaz çok detaylı girmeden sadece tema yapmaya odaklansın. Kendini 1 hafta sıkarak öğrenebilir. En azından ben öyle öğrenmiştim kendimden örnek vermek gerekirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…