Dushh Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 Yer İstanbul 15 Ocak 2024 #11 karul dedi: Şimdi hatırladım. En yakın McDonald's 100 km uzakta. Bu yaş sınırı sadece McDonald's için mi geçerli yoksa çoğu fastfood şirketinde aynı mı? Genişletmek için tıkla... Burger King'e de gidip sorabilirsin ben baktım Google'dan tam aklım almadı internet sitesi karışık.
karul dedi: Şimdi hatırladım. En yakın McDonald's 100 km uzakta. Bu yaş sınırı sadece McDonald's için mi geçerli yoksa çoğu fastfood şirketinde aynı mı? Genişletmek için tıkla... Burger King'e de gidip sorabilirsin ben baktım Google'dan tam aklım almadı internet sitesi karışık.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.910 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #12 karul dedi: Şimdi hatırladım. En yakın McDonald's 100 km uzakta. Bu yaş sınırı sadece McDonald's için mi geçerli yoksa çoğu fastfood şirketinde aynı mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş bunu yazdığında baktım. KFC'de 16 yaşmış girebilirsin hocam. Başvuru yap kabul görürlerse gidersin.
karul dedi: Şimdi hatırladım. En yakın McDonald's 100 km uzakta. Bu yaş sınırı sadece McDonald's için mi geçerli yoksa çoğu fastfood şirketinde aynı mı? Genişletmek için tıkla... Arkadaş bunu yazdığında baktım. KFC'de 16 yaşmış girebilirsin hocam. Başvuru yap kabul görürlerse gidersin.