The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 27 Temmuz 2021 #31 Stack dedi: Sinirlensem böyle yazmazdım değil mi? Genişletmek için tıkla... Peki
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Temmuz 2021 #32 The Fallen Angel dedi: Peki Genişletmek için tıkla... Komik mi sanıyorsun kendini?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 27 Temmuz 2021 #33 Blondie dedi: Komik mi sanıyorsun kendini? Genişletmek için tıkla... Evet.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.752 Çözümler 10 Yer İstanbul 27 Temmuz 2021 #34 Blondie dedi: Komik mi sanıyorsun kendini? Genişletmek için tıkla... Yaşı küçük bir arkadaşımız büyük ihtimal bunalımda salın.
Blondie dedi: Komik mi sanıyorsun kendini? Genişletmek için tıkla... Yaşı küçük bir arkadaşımız büyük ihtimal bunalımda salın.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Temmuz 2021 #35 Stack dedi: Yaşı küçük bir arkadaşımız büyük ihtimal bunalımda salın. Genişletmek için tıkla... Hocam insanı kışkırtmaya çalışıyorlar bu ve bunun gibileri. Ama dediğiniz gibi ergenliğe yeni girmiş biri sanırım takmaya değmez.
Stack dedi: Yaşı küçük bir arkadaşımız büyük ihtimal bunalımda salın. Genişletmek için tıkla... Hocam insanı kışkırtmaya çalışıyorlar bu ve bunun gibileri. Ama dediğiniz gibi ergenliğe yeni girmiş biri sanırım takmaya değmez.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.395 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 27 Temmuz 2021 #36 Kötü bir şey demediğim halde üstüme gelen sizsiniz. Benim bir şey dediğim yok. Stack dedi: Yaşı küçük bir arkadaşımız büyük ihtimal bunalımda salın. Genişletmek için tıkla... He diyip geçiyorum.
Kötü bir şey demediğim halde üstüme gelen sizsiniz. Benim bir şey dediğim yok. Stack dedi: Yaşı küçük bir arkadaşımız büyük ihtimal bunalımda salın. Genişletmek için tıkla... He diyip geçiyorum.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.752 Çözümler 10 Yer İstanbul 27 Temmuz 2021 #37 The Fallen Angel dedi: Kötü bir şey dememe rağmen üstüme gelen sizsiniz. Benim bir şey dediğim yok. He diyip geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam abim haklısın.
The Fallen Angel dedi: Kötü bir şey dememe rağmen üstüme gelen sizsiniz. Benim bir şey dediğim yok. He diyip geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam abim haklısın.