alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 13 Ocak 2022 #11 15 yaşında en kolay iş markette çalışmak yani ben öyle biliyorum sizce de öyle mi
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #12 Çoğu yerde çalışabilirsiniz.
ahmetcinar Picopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #13 mertpivvo dedi: Fırın daha iyi hem sıcak hem ufak çocuklar daha uygun oluyor. T21 dedi: İlk deneyimi ise sanayi ortamı ağır gelebilir. Bilirsiniz, pek mütevazilik aranmaz oralarda. Genişletmek için tıkla... Çalışmaya başlarsam evet ilk olacak ağır iş istemiyorum zaten normal zorlukta. Genişletmek için tıkla...
mertpivvo dedi: Fırın daha iyi hem sıcak hem ufak çocuklar daha uygun oluyor. T21 dedi: İlk deneyimi ise sanayi ortamı ağır gelebilir. Bilirsiniz, pek mütevazilik aranmaz oralarda. Genişletmek için tıkla... Çalışmaya başlarsam evet ilk olacak ağır iş istemiyorum zaten normal zorlukta. Genişletmek için tıkla...
2 286313 Kilopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 4.711 Makaleler 3 Çözümler 60 13 Ocak 2022 #14 T21 dedi: İlk deneyimi ise sanayi ortamı ağır gelebilir. Bilirsiniz, pek mütevazilik aranmaz oralarda. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda.
T21 dedi: İlk deneyimi ise sanayi ortamı ağır gelebilir. Bilirsiniz, pek mütevazilik aranmaz oralarda. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda.
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.510 Makaleler 3 Çözümler 5 13 Ocak 2022 #15 Pastane bulursan çalışabilirsin. Berber de para vermezler orda meslek öğrenme amacıyla giriyorsun çünkü.
Pastane bulursan çalışabilirsin. Berber de para vermezler orda meslek öğrenme amacıyla giriyorsun çünkü.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #16 @ahmetcinar ufak bir dükkan bulursanız orada garsonluk yapabilirsiniz. Merdiveni olan yerlerde tabak taşıması zahmetli oluyor.
@ahmetcinar ufak bir dükkan bulursanız orada garsonluk yapabilirsiniz. Merdiveni olan yerlerde tabak taşıması zahmetli oluyor.
lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #17 286313 dedi: Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda. Genişletmek için tıkla... Hocam öylede ama az da olsa hayatın zorluklarını, hayatı öğreniyorsunuz.
286313 dedi: Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda. Genişletmek için tıkla... Hocam öylede ama az da olsa hayatın zorluklarını, hayatı öğreniyorsunuz.
alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 13 Ocak 2022 #18 286313 dedi: Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda. Genişletmek için tıkla... Hocam o dayak işi benim bildiğim eskidendi öğretmen dayağından kaçsan sanayide dayak yiyordun.
286313 dedi: Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda. Genişletmek için tıkla... Hocam o dayak işi benim bildiğim eskidendi öğretmen dayağından kaçsan sanayide dayak yiyordun.
ahmetcinar Picopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #19 alieren2222 dedi: 15 yaşında en kolay iş markette çalışmak yani ben öyle biliyorum sizce de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru söylüyorsun telefoncular alır mı bilmem. Telefoncu market pastane gibi yerler kolay aslında da.
alieren2222 dedi: 15 yaşında en kolay iş markette çalışmak yani ben öyle biliyorum sizce de öyle mi? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru söylüyorsun telefoncular alır mı bilmem. Telefoncu market pastane gibi yerler kolay aslında da.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #20 286313 dedi: Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda. Genişletmek için tıkla... Narin, mentalitesi zayıf birisi pek çalışamaz o tip mekanlarda. Ancak getirisi güzel olur.
286313 dedi: Kesinlikle. Yenilen dayakların, işitilen sözlerin haddi hesabı yok. İnanın bana 4. köprünün temeline yetecek kadar şey dönüyor oralarda. Genişletmek için tıkla... Narin, mentalitesi zayıf birisi pek çalışamaz o tip mekanlarda. Ancak getirisi güzel olur.