Agorxrd Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 253 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4125 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz Takılı RAM 8,00 GB KUU Tech SDD 256GB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2022 #11 mrht1234 dedi: Okulu şikayet edin milli eğitime devlet okulu böyle para isteyemez. Genişletmek için tıkla... Ben özel okulda okuyorum bende bile bu kadar masraf çıkmıyor bence okul değiştir
mrht1234 dedi: Okulu şikayet edin milli eğitime devlet okulu böyle para isteyemez. Genişletmek için tıkla... Ben özel okulda okuyorum bende bile bu kadar masraf çıkmıyor bence okul değiştir
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 9 Aralık 2022 #12 mrht1234 dedi: Okulu şikayet edin milli eğitime devlet okulu böyle para isteyemez. Genişletmek için tıkla... O kısımları sonradan okudum ve cidden şoke oldum. Özel okul o kadar para almıyor be. Devlet okulunun resmen soyması asla yasal değil! Derhal şikayet etmek gerek.
mrht1234 dedi: Okulu şikayet edin milli eğitime devlet okulu böyle para isteyemez. Genişletmek için tıkla... O kısımları sonradan okudum ve cidden şoke oldum. Özel okul o kadar para almıyor be. Devlet okulunun resmen soyması asla yasal değil! Derhal şikayet etmek gerek.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #13 @icasilverballers derhal okulu MEB'e şikayet et ve sakın çalışma.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 9 Aralık 2022 #14 Okuma hevesim olmasaydı araba hastalığım yüzünden koşa koşa sanayide çalışırdım. Hem ileride kendi dükkanını açmak istesen bir sürü para kazanırsın.
Okuma hevesim olmasaydı araba hastalığım yüzünden koşa koşa sanayide çalışırdım. Hem ileride kendi dükkanını açmak istesen bir sürü para kazanırsın.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 9 Aralık 2022 #15 mrht1234 dedi: @icasilverballers derhal okulu MEB'e şikayet et ve sakın çalışma. Genişletmek için tıkla... O okula 50 kuruş daha dahi verilmemeli. Bundan sonra ne derlerse desinler asla para vermeyin. Gerekirse o okulu terkedin ama barınmayın orada.
mrht1234 dedi: @icasilverballers derhal okulu MEB'e şikayet et ve sakın çalışma. Genişletmek için tıkla... O okula 50 kuruş daha dahi verilmemeli. Bundan sonra ne derlerse desinler asla para vermeyin. Gerekirse o okulu terkedin ama barınmayın orada.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #16 KERKÜK ZİNDANI dedi: O okula 50 kuruş daha dahi verilmemeli. Bundan sonra ne derlerse desinler asla para vermeyin. Gerekirse o okulu terkedin ama barınmayın orada. Genişletmek için tıkla... Terketmek yerine şikayet edilmeli okul MEB'e.
KERKÜK ZİNDANI dedi: O okula 50 kuruş daha dahi verilmemeli. Bundan sonra ne derlerse desinler asla para vermeyin. Gerekirse o okulu terkedin ama barınmayın orada. Genişletmek için tıkla... Terketmek yerine şikayet edilmeli okul MEB'e.
KERKÜK ZİNDANI Picopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 563 Çözümler 1 Yer Karayipler.... 9 Aralık 2022 #17 mrht1234 dedi: Terketmek yerine şikayet edilmeli okul MEB'e. Genişletmek için tıkla... Edilse bile sonuçlanması falan uzun sürer o kadar kolay değil. O sonuçlanana kadar daha çok para kopartmaya çalışır bunlar.
mrht1234 dedi: Terketmek yerine şikayet edilmeli okul MEB'e. Genişletmek için tıkla... Edilse bile sonuçlanması falan uzun sürer o kadar kolay değil. O sonuçlanana kadar daha çok para kopartmaya çalışır bunlar.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #18 KERKÜK ZİNDANI dedi: Edilse bile sonuçlanması falan uzun sürer o kadar kolay değil. O sonuçlanana kadar daha çok para kopartmaya çalışır bunlar. Genişletmek için tıkla... Doğru ama umursamazsa öğrencilerine zarar verir.
KERKÜK ZİNDANI dedi: Edilse bile sonuçlanması falan uzun sürer o kadar kolay değil. O sonuçlanana kadar daha çok para kopartmaya çalışır bunlar. Genişletmek için tıkla... Doğru ama umursamazsa öğrencilerine zarar verir.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 9 Aralık 2022 #19 Hocam isim tutuyorlar. Mecburen veriyoruz.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 9 Aralık 2022 #20 Çıraklık, garsonluk, kuaförde olabilir ama saatleriniz uyuşmuyor olabilir.