15 yaşında nerede çalışılır?

rynvoox

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
15 yaşındayım ve yaşın getirdiği ergenlik sayesinde ben ailemden iPhone 14 15 gibi telefonlar istedim ama şu ankiraladığımız evin kiracısı çıktı ve şu an ev taşıyoruz. Bu ayın sonunda 375 bin TL ödememiz gibi unsurlar yüzünden ailem şu an doğal olarak sıkışık. Ben de kendi işimi kendim halletmek istiyorum ve iş arıyorum. 2 gündür türlü türlü uygulamalar indirip restorantlara sordum. Komi alımları için ama torpil lazım ama torpilde bizde yok. Hiçbir yer almıyor. Sürekli ihtiyacımız yok falan deniyor 5,6 yer böyleydi. Diğer 2 yere telefonumu bıraktım dönmediler. Ben ne yapacağım nerede çalışabilirim? Yaz tatilini de yarıladık ne yapmam lazım? Farklı iş öneriniz var mı? İşte para kazanmak istiyorum. Sanayi gibi yerler haftalık 1500 gibi rakamlar tek veriyor.

Hocam sanayide çalışın en mantıklısı. Maaşı da iyi fakat iş yorucu ve yaz olduğu için de sıcaktır oralar.

15 yaşında otel tarzı yerlere alırlar mı bilmiyorum stajyer olarak girip belki biraz para kazanabilirsin ya da MC donalds a girebilirsin. En mantıklısı sanayi

Son düzenleme:
Tanıdık varsa tanıdığa sorun yoksa sanayi de güzel para veren yer bulursanız oraya girin.

Iphone 14-15 e boşa para harcamayın hocam.

Hocam Otele alacaklarını sanmıyorum 16 yaş altı almıyorlar sanırım. Sanayi de de verdikleri para çok iyi değil diye duydum ama iş öğrenirsin o açıdan mantıklı. MC donalds tarzı bir yer düşünebilirsin arkadaşlarım gidiyor aldıkları para fena değil. Eğer tanıdık bir yer varsa onun yanında çalış derim.

Iphone 14-15 e boşa para harcamayın hocam.
Bence de harcama marka parası alıyor çoğunlukla. Daha az paraya daha makul bir telefon alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…