Sadece hafta sonları çalışabileceğin bir iş arayabilirsin. Sanayi olur garsonluk olur. Sakın utanma bunda utanacak bir şey yok. Ben lise 1. sınıftayken dükkan dükkan iş var mı diye sorup soruşturuyordum ve bir tane kuru temizlemeciye girdim 3 ay orada çalıştım. Zamanında günde 35TL kazanıyordum (2018 falan) 5TL yol masrafım oluyordu geri kalanı bana kalıyordu. Yaz tatilinde girmiştim o yüzden ben düzenli çalışıyordum ama hafta sonları yoğun olan yerler genelde geçici elemanlar arar. Bende senin gibi 6. sınıftan beri babamdan 5 kuruş almadan yaşamayı öğrendim ve şu an üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Yazın 3-4 ay kurumsal bir yerde çalışırım bir kısmını aileme veririm geri kalanını cebime harçlık yapar okuluma gelirim. Örneğin restoranlar lokantalar veya farklı yerler. Buralarda günlüğü 300-400TL ve üzeri paralar kazanman çok olası. Hatta okullar tatil olduğunda hafta sonu değil tüm hafta çalışırsın daha da fazla kazanırsın. Evine çok uzak kalmıyorsa merkez bölgelerde dönerci, kafe, restoran, lokanta vb her dükkana gir abi kolay gelsin buranın müdürü veya yetkili birisi varsa konuşabilir miyim de. Durumu izah et hafta sonları günübirlik çalışmak istiyorum dersen iş bulabileceğine eminim. Ama özgüvenin yüksek olsun konuşurken kendinden emin bir şekilde konuş ve sakın pes etme bir olmaz iki olmaz üçüncüde adam seni denemek ister.