15 yaşında para kazanmak mümkün mü?

Böyle işlere annem izin vermiyor hocam ben elektrik bölümü okuyorum lisede elektrik işine girmek çok isterim ama babam evde olmadığı için izin vermiyor.

Şimdi aklıma geldi ortaokul 6. sınıf ve 8. sınıf arasında Discord sunucularına özel moderasyon botları yazıp satıyordum VDS ile botu aktif tutmak için ekstra ücret alıyordum. Nereden baksan bot başına 500TL + 1 aylık aktif tutma için 50TL alıyordum ama şu an ne yazık ki Discord erişim engeli almış durumda (son durumu bilmiyorum ama muhtemelen erişim engeli devam ediyordur)

Böyle işlere annem izin vermiyor hocam ben elektrik bölümü okuyorum lisede elektrik işine girmek çok isterim ama babam evde olmadığı için izin vermiyor.

Staj bulabilirsin. Üç beş demeden biraz harçlığını çıkartırsın hem de tecrübe edinirsin. biz senin çevreni becerilerini senin kadar iyi bilmediğimiz için belki tam bir öneri veremeyiz ama emin ol düşüncen çok taktir edilesi bir şey ve mutlaka bir iş bulabilirsin. İyi olduğun bir beceri illaki vardır.

Yetenek olarak bilgisayarda her şeyi yaparım ama çevremde kimsede elektrikçi yok düşünceniz için sağ olun babam ağır işte çalışıyor ve yoruluyor 6 ayda bir geliyor bende biraz daha yükümü hafifletmek istiyorum.

Hocam o zaman yazılım üzerinde kendinizi geliştirebilirsiniz. Freelance işler bulup onlar üzerinden para kazanabilirsiniz. Birçok ilan oluyor ve işin zorluğuna kolaylığına göre miktar artıyor.

Amazon'dan ucuza mal alıp kendi kurduğun sitede ya da sopier de veya Instagram da satabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…