15 yaşında protein tozu alınır mı?

Haftada 3 gün az şekilde kullanmanız çok bir etki etmez haberiniz olsun.

Yok şöyle haftada 3 gün protein tozu diğer günler tavuk, balık falan alacağım demek istediğim besin alamadığım zaman protein tozu içmeli miyim?

Hocam besin alamıyorum tavuk alacak zamanım olmuyor o yüzden ara sıra tavuk ara sıra protein tozu alsam mantıklı mı? Haftada 3-4 gün alırım toz.

Tavuğu önceden haşla dolaba at ye.

Hocam dediğim gibi tavuk pek alamıyorum zamanım olmuyor protein alamıyorum o yüzden toz istiyorum.
Yemek yerine geçmesini bekliyorsanız, beklentiniz çok yüksek olmasın çünkü o işe yaramaz. 100 gram bir tavuktan alacağınız protein oranı ise protein tozunun normal bir ölçeğinden daha fazladır. Protein tozu parçalanan kasları doldurmak ve büyütmekle hükümlü bir destekçidir, besin değil besin takviyesidir.

Hocam sonuç olarak protein alamamaktan iyidir diyorum zaten gün içinde protein alamadığım zaman idarelik kullanacağım.

Hocam dediğim gibi tavuk pek alamıyorum zamanım olmuyor protein alamıyorum o yüzden toz istiyorum.

Protein tozu günlük protein ihtiyacını karşılamak için değil, alman gereken proteini alamadıysan o açığı kapatmak için kullanılabilir.

Protein tozu günlük protein ihtiyacını karşılamak için değil, alman gereken proteini alamadıysan o açığı kapatmak için kullanılabilir.

Tamam kral gün içinde protein açığım kapatmak için almak istiyorum 15 yaşında zararı olur mu?

Hocam besin alamıyorum tavuk alacak zamanım olmuyor o yüzden ara sıra tavuk ara sıra protein tozu alsam mantıklı mı? Haftada 3-4 gün alırım toz.

Protein tozu, yemekle tüketilir. Mesela tavuk yiyorsan yemeğe katıp alırsın tozu. Tek başına ya da sıvı formda almayın. Protein almış olmazsınız.

Tamam kral gün içinde protein açığım kapatmak için almak istiyorum 15 yaşında zararı olur mu?

Protein tozunun içinde zararlı bir şey yok, peynir altı suyunun kimyasal işlemlerle içeriğinin zengimnlelştirilip toz haline getirilmiş hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…