Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 3 Ocak 2022 #21 Silinen üye dedi: Zaten Red Bull pahalı abi. 250ML 10TL falan. Genişletmek için tıkla... Olsun sen yine de alma bugün redbull yarın kokain diğer gün eroin sonraki gün esrar daha sonraki gün meth diye gider mazallah.
Silinen üye dedi: Zaten Red Bull pahalı abi. 250ML 10TL falan. Genişletmek için tıkla... Olsun sen yine de alma bugün redbull yarın kokain diğer gün eroin sonraki gün esrar daha sonraki gün meth diye gider mazallah.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.011 Çözümler 25 3 Ocak 2022 #22 Vücuda göre değişkenlik gösterir. Kardeşiniz alışık değilse kalp çarpıntı yapabilir. Normalde alkollü diyenler içip içerdikleri için atip tutuyorlar.
Vücuda göre değişkenlik gösterir. Kardeşiniz alışık değilse kalp çarpıntı yapabilir. Normalde alkollü diyenler içip içerdikleri için atip tutuyorlar.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 3 Ocak 2022 #23 Silinen üye dedi: Olsun sen yine de alma bugün redbull yarın kokain diğer gün eroin sonraki gün esrar daha sonraki gün meth diye gider mazallah. Genişletmek için tıkla... O zaten biliyor ki onların ne kadar pislik şey olduğunu.
Silinen üye dedi: Olsun sen yine de alma bugün redbull yarın kokain diğer gün eroin sonraki gün esrar daha sonraki gün meth diye gider mazallah. Genişletmek için tıkla... O zaten biliyor ki onların ne kadar pislik şey olduğunu.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 2 3 Ocak 2022 #24 Silinen üye dedi: Kardeşim denemek istiyor. Ancak içebilir mi? Bilemedim. Genişletmek için tıkla... 8 tane Red Bull içtim öyle sarhoş olduk ki polisler bizden kaçtı yani. İçin 1-2 kez birşey olmaz.
Silinen üye dedi: Kardeşim denemek istiyor. Ancak içebilir mi? Bilemedim. Genişletmek için tıkla... 8 tane Red Bull içtim öyle sarhoş olduk ki polisler bizden kaçtı yani. İçin 1-2 kez birşey olmaz.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 3 Ocak 2022 #25 Silinen üye dedi: O zaten biliyor ki onların ne kadar pislik şey olduğunu. Genişletmek için tıkla... İçenler de biliyor. Hüsrev ağaya sor ama testere necminin haberi olmasın.
Silinen üye dedi: O zaten biliyor ki onların ne kadar pislik şey olduğunu. Genişletmek için tıkla... İçenler de biliyor. Hüsrev ağaya sor ama testere necminin haberi olmasın.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 3 Ocak 2022 #26 Kobra Ahmet Çakar dedi: 8 tane Red Bull içtim öyle sarhoş olduk ki polisler bizden kaçtı yani. İçin 1-2 kez bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hem o. Hawli olma derdin de değil.
Kobra Ahmet Çakar dedi: 8 tane Red Bull içtim öyle sarhoş olduk ki polisler bizden kaçtı yani. İçin 1-2 kez bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Hem o. Hawli olma derdin de değil.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #27 Silinen üye dedi: Böyle şeyler bir kereyle başlar zaten. Yarın bir gün pudra şekerine başlarsa hiç tutamazsınız bence verme. Genişletmek için tıkla... Redbull bu. Sanki uyuşturucuya başladı.
Silinen üye dedi: Böyle şeyler bir kereyle başlar zaten. Yarın bir gün pudra şekerine başlarsa hiç tutamazsınız bence verme. Genişletmek için tıkla... Redbull bu. Sanki uyuşturucuya başladı.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 3 Ocak 2022 #28 381258 dedi: Red Bull bu. Alt tarafı bir içecek. İçtiğinde sanki uyuşturucuya başlamış gibi bakmayın . Genişletmek için tıkla... He ya. Bir şey olmadı.
381258 dedi: Red Bull bu. Alt tarafı bir içecek. İçtiğinde sanki uyuşturucuya başlamış gibi bakmayın . Genişletmek için tıkla... He ya. Bir şey olmadı.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 3 Ocak 2022 #29 Silinen üye dedi: He ya. Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Sen almancı değil misin neden TL hesabı yapıyorsun?
Silinen üye dedi: He ya. Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Sen almancı değil misin neden TL hesabı yapıyorsun?
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.747 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2022 #30 Silinen üye dedi: He ya. Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Allah Allah ya. Ben de düşüp bayılmasını bekliyordum.
Silinen üye dedi: He ya. Bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Allah Allah ya. Ben de düşüp bayılmasını bekliyordum.