E Eymen K Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #1 Ben Çorlu'da yaşıyorum, 15 yaşındayım ve spor salonuna gitmek istiyorum. Çorlu'da 18 yaş altı alan spor salonu var mı bilmiyorum, bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2024
Ben Çorlu'da yaşıyorum, 15 yaşındayım ve spor salonuna gitmek istiyorum. Çorlu'da 18 yaş altı alan spor salonu var mı bilmiyorum, bilen var mı?
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.819 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 Eymen K dedi: Ben Çorlu'da yaşıyorum, 15 yaşındayım ve spor salonuna gitmek istiyorum. Çorlu'da 18 yaş altı alan spor salonu var mı bilmiyorum, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Alırlar. Ben gidiyorum şahsen.
Eymen K dedi: Ben Çorlu'da yaşıyorum, 15 yaşındayım ve spor salonuna gitmek istiyorum. Çorlu'da 18 yaş altı alan spor salonu var mı bilmiyorum, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Alırlar. Ben gidiyorum şahsen.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #3 Eymen K dedi: Ben Çorlu'da yaşıyorum, 15 yaşındayım ve spor salonuna gitmek istiyorum. Çorlu'da 18 yaş altı alan spor salonu var mı bilmiyorum, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çocuk çok görüyoruz salonlarda fırlama istemeyebilirler ama efendi bir şekilde konuşursan kayıt olursun sıkıntı çıkmaz.
Eymen K dedi: Ben Çorlu'da yaşıyorum, 15 yaşındayım ve spor salonuna gitmek istiyorum. Çorlu'da 18 yaş altı alan spor salonu var mı bilmiyorum, bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Çocuk çok görüyoruz salonlarda fırlama istemeyebilirler ama efendi bir şekilde konuşursan kayıt olursun sıkıntı çıkmaz.
E Eymen K Centipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Je m en fiche dedi: Çocuk çok görüyoruz salonlarda fırlama istemeyebilirler ama efendi bir şekilde konuşursan kayıt olursun sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten fırlama bir şey değilim düzgünce gideceğim yapacağım sporumu döncem daha demin bir yere gittim almadılar antrenör yok diye.
Je m en fiche dedi: Çocuk çok görüyoruz salonlarda fırlama istemeyebilirler ama efendi bir şekilde konuşursan kayıt olursun sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Ben zaten fırlama bir şey değilim düzgünce gideceğim yapacağım sporumu döncem daha demin bir yere gittim almadılar antrenör yok diye.