15 yaşında vücut geliştirmeye başlanır mı?

emirhan2020

Hectopat
Daha fazla  
15 yaşındayım boyum 187 kilom 67 dik durmakta zorlanıyorum. Bu yaşta başlamanın bana zararı olur mu?

15 yaşındayım boyum 187 kilom 67 dik durmakta zorlanıyorum. Bu yaşta başlamanın bana zararı olur mu?

Boyun güzel başla derim ortamda yardımcı olurlar protein tozu vb içip bulk yaparsan çok rahat güzel vücüt oluşturabilirsin.

En ideal yaş tüm hormonlar deli gibi salgılanıyor.

Ben başladım zerre pişman değilim abartılı bir vücut istemiyordum zaten onu da elde ettim.

Bu yaşlarda basketbol ve yüzme ye git birkaç sene sonra fitnessa başla benim fikrim bu. Fitness için erken demiyorum, sadece bu şekilde yaparsan daha güzel ve tutarlı bir altyapın olur diyorum.

Kick boksa gidiyorum basketi denedim ama pek bir ilgim olmadı.

Kick boksa gidiyorum basketi denedim ama pek bir ilgim olmadı.
Bulunduğun yaşlarda kemik yapını ileride ki görünecek vücut yapını bence en etkileyecek sporlar basketbol voleybol ve yüzme gibi sporlar. 10 yıl civarı basketbol oynadım ben daha sonra artık baskebola gitme imkanım kalmadı öylelikle fitnesa başladım üniversitede ha hoş onada zaman ayırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…