K Kaanrtx09 Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #11 Gokhan Bird dedi: İnşaat da yapabilirim diyorsan orada bakabilirsin en az asgari alırsın Klimacidada çalışabilirsin, yaz geldiğinde klima işleri artiyor Genişletmek için tıkla... Hocam oto yıkama düşünüyorum ama maaşı nasıl olur bilmiyorum çok zorlanirmiyim filan daha önce hiç çalışmadım lectus dedi: Düğünlerde garsonluk yaptim , iyi para veriyorlar üstüne bahşiş aliyordum surekli . Kârli is Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak ki düğün organizasyonu yapan bir yere mi giricem
Gokhan Bird dedi: İnşaat da yapabilirim diyorsan orada bakabilirsin en az asgari alırsın Klimacidada çalışabilirsin, yaz geldiğinde klima işleri artiyor Genişletmek için tıkla... Hocam oto yıkama düşünüyorum ama maaşı nasıl olur bilmiyorum çok zorlanirmiyim filan daha önce hiç çalışmadım lectus dedi: Düğünlerde garsonluk yaptim , iyi para veriyorlar üstüne bahşiş aliyordum surekli . Kârli is Genişletmek için tıkla... Nasıl olucak ki düğün organizasyonu yapan bir yere mi giricem
kralkerem Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #12 Dolmuş ile Giresun / Ordu arasında tercih yap. Adım 1- Gün boyu fındık topla Adım 2- Gece camide uyu Adım 3- Adım 1'e geri dön Ayda 2 asgari ücret kazanırsın 3 ayda 6 asgari ücret yapar evine dönersin.
Dolmuş ile Giresun / Ordu arasında tercih yap. Adım 1- Gün boyu fındık topla Adım 2- Gece camide uyu Adım 3- Adım 1'e geri dön Ayda 2 asgari ücret kazanırsın 3 ayda 6 asgari ücret yapar evine dönersin.
lectus Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 107 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #13 Kaanrtx09 dedi: Hocam oto yıkama düşünüyorum ama maaşı nasıl olur bilmiyorum çok zorlanirmiyim filan daha önce hiç çalışmadım Nasıl olucak ki düğün organizasyonu yapan bir yere mi giricem Genişletmek için tıkla... Yok kral , yakınlardaki düğün salonuna gidip orayla ilgilenen kişiyle konuşmuştum. Düzenli bir mesai si yok adam arıyordu gidiyordum.
Kaanrtx09 dedi: Hocam oto yıkama düşünüyorum ama maaşı nasıl olur bilmiyorum çok zorlanirmiyim filan daha önce hiç çalışmadım Nasıl olucak ki düğün organizasyonu yapan bir yere mi giricem Genişletmek için tıkla... Yok kral , yakınlardaki düğün salonuna gidip orayla ilgilenen kişiyle konuşmuştum. Düzenli bir mesai si yok adam arıyordu gidiyordum.
Jukas Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #14 Amelelik yaparım ben bir arkadaşımın çalıştığı yerde günlük 500TL veriyorlarmış.