15 yaşındaki birisi hangi işlerde çalışmalı?

mou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve bir işte çalışmak istiyorum. Sizce hangi işlerde çalışmalıyım? Dikkat etmem gerek bir şeyler var mı?

Yani deneyiminizin olmadığını farzediyorum. Deneyiminiz olmadığı için zaten çok öyle aman aman seçeneğiniz yok. Garsonluk tarzı işlerde çalışabilirsiniz gibi.

Pizzacı, börekçi, tekel gibi yerlerde çalışma imkanın var.

En iyi iş olarak derslerine çalışabilirsin Para lazımsa tabi, garson olarak veya pazar yerlerinde tezgaha bakarak falan çalışabilirsin. İyi anladığın bir sektör varsa al-sat yapabilirsin, en iyi para ticaretle kazanılır sonuçta.

Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşındayım ve bir işte çalışmak istiyorum. Sizce hangi işlerde çalışmalıyım? Dikkat etmem gerek bir şeyler var mı?
Part time için 16 yaşın altını almıyorlardı sanırım. Zor iş bulursun. Çırak falan olabilirsin.

Düğün salonu benzeri yerlere gidip yemek dağıtımı, komilik yaparak da para kazanabilirsin. Sürekli ve düzenli iş istiyorsan senin için uygun olmayacaktır. Ancak harçlık bırakır sana

Ben o yaştayken mevlüt yemeklerinde garsonluk yapıyordum maaşı düşük çalışması zor ama ara ara gidip çalışabildiğim tek iş oydu.

Ben o yaştayken mevlüt yemeklerinde garsonluk yapıyordum maaşı düşük çalışması zor ama ara ara gidip çalışabildiğim tek iş oydu.
Mevlüt yemeği işleri zor demek pek cazip gelmedi. Akran kişilerle ortam kurduğunuz taktirde sizin için aynı zamanda keyifli de olabilir. Her işin zorluğu elbette var ancak kafanızı patlatarak yorulacağınız bir iş değil. Tepsi tutmak veya masaya tabak koymak kadar zorluğu da olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…