15 yaşındaki birisi hangi işlerde çalışmalı?

15 yaşında ehliyet alamaz, trafiğe de ayak uyduramaz verdiğiniz tavsiyeye bak ya.

Aklımda kuryelikte var bisiklet ile kuryelik yapabilirim.

Açık konuşmak gerekirse maddi durumum ortalama. Ben para kazanmanın zorluğunu anlamak istiyorum. Bu yüzden bir işe girmek istiyorum.

Hiç gerek yok 14 yaşımda babam 1 günlüğüne akıllanayım diye sadece 1 gün bak. Berbere göndermişti 14 yaşıma kadar olan en zor günüm diyebilirim. Sabah 8'den akşam 9'a kadar full ayaktasın, sürekli getir götür yapıyorsun, küfür yiyorsun vs. bunları yapmak eziyet gibi gelmişti ve o kadar emek verip sadece 50 TL almıştım gün sonu.

50cc ve altı motorların + 250-4kw elektrikli bisikletlerin ehliyet gerektirmediğini biliyorum.
Yanlış biliyorsunuz, bu araçlar m sınıfı ehliyet istiyor. Herhangi bir ehliyet aldığınız aldığınız zaman (normal araçlar için b sınıfı alınıyor) m sınıfı ehliyetiniz de oluyor. B sınıfı ehliyet m sınıfını da kapsadigi için ehliyetsizmis gibi bir algı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…