15 yaşındaki birisi için yarı zamanlı iş önerisi

Hamsitava

Yoctopat
Daha fazla  
15 yaşındayım ve PC toplamak için yarı zamanlı iş arıyorum. İyi İngilizcem, Fransızcam ve Japoncam var. Fiziksel açıdan beni zorlamayacak yarı zamanlı iş önerir misiniz?

Eğer dediğin dillere gerçekten hakimsen ve turistik yerde yaşıyorsan otelde çalışman çok mantıklı. Ama alkollü otele almazlar yüksek ihtimal.

15 yaşındayım ve PC toplamak için yarı zamanlı iş arıyorum. İyi ingilizcem, fransızcam ve japoncam var. Fiziksel açıdan beni zorlamayacak yarı zamanlı iş önerir misiniz?

Bu yaşta dil bir işe yaramaz. Sanayiye eğer 16 yaşına gireceksen McDonald's'da çalışabilirsin.

Eğer dediğin dillere gerçekten hakimsen ve turistik yerde yaşıyorsan otelde çalışman çok mantıklı. Ama alkollü otele almazlar yüksek ihtimal.

Otelde yarı zamanlı iş verdiklerini zannetmiyorum ama kesinlikle yaz tatilinde yapabileceğim bir iş

Japonca ve Fransızca dillerini ne derecede biliyorsunuz? Tur rehberliği vs. bakabilirsiniz eğer 18 yaş altı oluyorsa. En azından çevirmen olarak yardım edebilirsiniz rehberlere veya acentelere. Lisedeyken arkadaşım bir turizm acentesinde çalışıyordu.

Japonca ve Fransızca dillerini ne derecede biliyorsunuz? Tur rehberliği vs. bakabilirsiniz eğer 18 yaş altı oluyorsa. En azından çevirmen olarak yardım edebilirsiniz rehberlere veya acentelere. Lisedeyken arkadaşım bir turizm acentesinde çalışıyordu.
B2 seviyesinde biliyorum ingilizce C2

Technopat Haberler

Geri
Yukarı