15 yaşındayım ve PC toplamak için yarı zamanlı iş arıyorum. İyi ingilizcem, fransızcam ve japoncam var. Fiziksel açıdan beni zorlamayacak yarı zamanlı iş önerir misiniz?
15 yaşındayım ve PC toplamak için yarı zamanlı iş arıyorum. İyi ingilizcem, fransızcam ve japoncam var. Fiziksel açıdan beni zorlamayacak yarı zamanlı iş önerir misiniz?
Eğer dediğin dillere gerçekten hakimsen ve turistik yerde yaşıyorsan otelde çalışman çok mantıklı. Ama alkollü otele almazlar yüksek ihtimal.
Otelde yarı zamanlı iş verdiklerini zannetmiyorum ama kesinlikle yaz tatilinde yapabileceğim bir işEğer dediğin dillere gerçekten hakimsen ve turistik yerde yaşıyorsan otelde çalışman çok mantıklı. Ama alkollü otele almazlar yüksek ihtimal.
Bu yaşta dil bir işe yaramaz. Sanayiye eğer 16 yaşına gireceksen McDonald's'da çalışabilirsin.
McDonald's Burger King KFC vb yerler 18 altı alıyor mu ki.
B2 seviyesinde biliyorum ingilizce C2Japonca ve Fransızca dillerini ne derecede biliyorsunuz? Tur rehberliği vs. bakabilirsiniz eğer 18 yaş altı oluyorsa. En azından çevirmen olarak yardım edebilirsiniz rehberlere veya acentelere. Lisedeyken arkadaşım bir turizm acentesinde çalışıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.