15 yaşındaki birisi için yarı zamanlı iş önerisi

McDonald's Burger King KFC vb yerler 18 altı alıyor mu ki.

Sadece McDonald's mı yoksa başka var mı çünkü ne şanssızlık ki bulunduğum yerde McDonald's hariç birçok zincir restoran var.

Son düzenleme:
Eğer dediğin dillere gerçekten hakimsen ve turistik yerde yaşıyorsan otelde çalışman çok mantıklı. Ama alkollü otele almazlar yüksek ihtimal.

18-20 yaşlarında olsaydı girebilirdi fakat 15 yaşında olduğu için alacaklarını sanmıyorum.

Hocam Bionluk üzerinden çeviriler yapabilirsiniz bence. İngilizceniz dediğiniz kadar iyiyse "Ben İngilizce metinlerinizi Türkçeye çevirebilirim" gibisinden ilan açabilirsiniz.

Turizm otelcilik liselerinden tanıdıklarım var aslında alıyorlar da pek bir maaş yok.

Reşit olmadığınız için ve sigortalı devamlı bir iş olmayacağı için yüklü bir miktar para kazandıran işe girebileceğinizi düşünmüyorum. Zaten okuyorsunuz hocam yazın çalışmayla iyi bir para kazanıp masaüstü bir bilgisayar toplayabilirsiniz. Hem yazın olunca tam zamanlı olacak düzgün bir yere girerseniz asgari ücret verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…