H hamzaa991 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Merhaba, babam 170 annem 157 15 yaşıma gireceğim. 1 ay kaldı ve boyum 162 moringa tozu D3 K2 vitaminleriyle ve düzenli uyku sağlıklı beslenme egzersizlerle boyumu 176'nın üstüne cikarabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
Merhaba, babam 170 annem 157 15 yaşıma gireceğim. 1 ay kaldı ve boyum 162 moringa tozu D3 K2 vitaminleriyle ve düzenli uyku sağlıklı beslenme egzersizlerle boyumu 176'nın üstüne cikarabilir miyim?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.527 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Mayıs 2025 #2 Sülalende uzun birileri varsa olabilir.
H hamzaa991 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 The Fallen Angel dedi: Sülalende uzun birileri varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Dayım 174 filan ama vucut yapım aynı babam yani dayıma cekmemisimdir olamaz mıyım yani.
The Fallen Angel dedi: Sülalende uzun birileri varsa olabilir. Genişletmek için tıkla... Dayım 174 filan ama vucut yapım aynı babam yani dayıma cekmemisimdir olamaz mıyım yani.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.527 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Mayıs 2025 #4 hamzaa991 dedi: Dayım 174 filan ama vucut yapım aynı babam yani dayıma cekmemisimdir olamaz mıyım yani. Genişletmek için tıkla... 175 civarı olursun muhtemelen. Net bir şey söylemek mümkün değil.
hamzaa991 dedi: Dayım 174 filan ama vucut yapım aynı babam yani dayıma cekmemisimdir olamaz mıyım yani. Genişletmek için tıkla... 175 civarı olursun muhtemelen. Net bir şey söylemek mümkün değil.
H hamzaa991 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #5 The Fallen Angel dedi: 175 civarı olursun muhtemelen. Net bir şey söylemek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... The Fallen Angel dedi: 175 civarı olursun muhtemelen. Net bir şey söylemek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Anladım ama genetik açıdan babama çeksem bile olurmuyum
The Fallen Angel dedi: 175 civarı olursun muhtemelen. Net bir şey söylemek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... The Fallen Angel dedi: 175 civarı olursun muhtemelen. Net bir şey söylemek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Anladım ama genetik açıdan babama çeksem bile olurmuyum
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.527 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Mayıs 2025 #6 @hamzaa991 Beslenmene, uykuna dikkat et. Kemik güçlendirecek egzersizlerle uğraş olursun.
H hamzaa991 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #7 The Fallen Angel dedi: @hamzaa991 Beslenmene, uykuna dikkat et. Kemik güçlendirecek egzersizlerle uğraş olursun. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler kemik güçlendirecek egzersizleri nerden bulabilirim
The Fallen Angel dedi: @hamzaa991 Beslenmene, uykuna dikkat et. Kemik güçlendirecek egzersizlerle uğraş olursun. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler kemik güçlendirecek egzersizleri nerden bulabilirim
bursa_teksas_16 Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 611 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 7 Mayıs 2025 #8 en en en önemlisi düzenli uyku ve kalsiyum,protein sakın sigaraya içeyim deme
H hamzaa991 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #9 bursa_teksas_16 dedi: En en en önemlisi düzenli uyku ve kalsiyum, protein sakın sigaraya içeyim deme. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylerle aram yok zaten bütün arkadas ortamim iciyor ama ben gereksiz buluyorum.
bursa_teksas_16 dedi: En en en önemlisi düzenli uyku ve kalsiyum, protein sakın sigaraya içeyim deme. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylerle aram yok zaten bütün arkadas ortamim iciyor ama ben gereksiz buluyorum.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.527 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 7 Mayıs 2025 #10 @hamzaa991 Boy Uzatma Egzersizleri & Boy Uzatma Yöntemleri | Vamos Online Boy uzatma egzersizleri, boy uzatma yöntemleri, boy uzatma, boy uzatma harekeleri, boy uzatma yolları ve çok daha fazlası yazımızda. Hemen tıklayın. vamooos.com NBL Türkiye - Kemik ve Eklemlerimiz İçin Yapmanız Gereken 7 Egzersiz Türü Gücünü ve yoğunluğunu yitiren kemikler ile eklemler bir süre sonra daha hassas bir hal alıyor ve kırılgan bir yapıya bürünüyor. nblturkiye.com Basketbol, yüzme gibi sporlar sana çok yararlı olur.
@hamzaa991 Boy Uzatma Egzersizleri & Boy Uzatma Yöntemleri | Vamos Online Boy uzatma egzersizleri, boy uzatma yöntemleri, boy uzatma, boy uzatma harekeleri, boy uzatma yolları ve çok daha fazlası yazımızda. Hemen tıklayın. vamooos.com NBL Türkiye - Kemik ve Eklemlerimiz İçin Yapmanız Gereken 7 Egzersiz Türü Gücünü ve yoğunluğunu yitiren kemikler ile eklemler bir süre sonra daha hassas bir hal alıyor ve kırılgan bir yapıya bürünüyor. nblturkiye.com Basketbol, yüzme gibi sporlar sana çok yararlı olur.