15 yaşındaki çalışana bilgisayarcı günde ne kadar verir?

Hocam ben de yazılım ve lehim hariç donanım anlamında neredeyse her şeye hakimim diyebilirim. Ama teknik sorunlar konusuna da hakimim, sizce ben ne kadar kazanabilirim günlük? Yeni konu açıp meşgul etmek istemedim.
Bir az dükkan sahibine bağlı olarak 30-50TL arası kazanırsın gibi duruyor.

75TL olabilir. Format tarzında şeyleri artık bir çok kişi biliyor. Pazarlama yaparsanız 80TL'ye kadar çıkar.

Bilgisayarcı RAM'i takamıyorsa zaten onun bilgiği tek şey dükkanda durmaktır.
Hocam zaten öyleler. Birçoğu sadece +40 yaş kişilere:
"öbööööö förmöööööööööööt ötölöööm bööölgöösööyöööö." diyorlar.

Hoıcam zaten öyleler. Birçoğu sadece +49 yaş kişilere:
"Öbööööö förmöööööööööööt ötölöööm bööölgöösööyöööö." diyorlar.

Musteri memnuniyetide cok onemli ne kadar kibar olursan patronun seni o kadar över musteriyi dukkana alistirman lazim patronunda bunları göz ardı etmeyecektir zaten.

Hoıcam zaten öyleler. Birçoğu sadece +49 yaş kişilere:
"Öbööööö förmöööööööööööt ötölöööm bööölgöösööyöööö." diyorlar.

Ah ah halamın emektar laptopuna format atmışlar 500 TL para vermiş adam hem çakma Windows 7 kurmuş hem PC açılmıyor adamın dükkanına gittim parayı geri isterdim vermedi sövüp çıktım uğraşmadım fazla. Gittim Windows 8.1 kurdum sonra dahili grafik birimi 8.1 desteklemiyormuş kafamı duvara vurdum sonra 7 kurup çözdüm sıkıcı bir gündü.

Yüksek ihtimalle 500TL edecek laptopa format atıp istediler 500TL'yi. İnsafsızlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…