Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 4 Eylül 2022 #51 Boran55 dedi: Ben kap kara seviyorum. Tadından yenmez. Bazı arkadaşlar malum olayın süresinin 30 saniye falan olduğunu söylemiş. Ergenlik bittikten sonra bu süre artıyor. Artmazsa geciktirici kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çoluk çocuk görüyor internetten 8 yaşında başlıyor daha sıvı gelmiyor erken boşalma diyorlar. Yeni nesil aşırı fazla azgın.
Boran55 dedi: Ben kap kara seviyorum. Tadından yenmez. Bazı arkadaşlar malum olayın süresinin 30 saniye falan olduğunu söylemiş. Ergenlik bittikten sonra bu süre artıyor. Artmazsa geciktirici kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çoluk çocuk görüyor internetten 8 yaşında başlıyor daha sıvı gelmiyor erken boşalma diyorlar. Yeni nesil aşırı fazla azgın.
Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #52 T21 dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir dönemler bende böyleydim .
T21 dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir dönemler bende böyleydim .
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #53 Rustin Cohle dedi: Bu arada bu sene 1.5 ay kadar kesik kesik gittik çalıştık kişi başı yine vurduk parayı 1.5 ay zamanda 45k para yaptım geldim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Nerede yaptın la o kadar parayı? Arkadaşa sorduğumda asgari ücret + mesai + bahşiş diyordu.
Rustin Cohle dedi: Bu arada bu sene 1.5 ay kadar kesik kesik gittik çalıştık kişi başı yine vurduk parayı 1.5 ay zamanda 45k para yaptım geldim. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Nerede yaptın la o kadar parayı? Arkadaşa sorduğumda asgari ücret + mesai + bahşiş diyordu.
N NeKRoZ Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #54 T21 dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben az once ne ızledım acıklamayı okudum bir de.
T21 dedi: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben az once ne ızledım acıklamayı okudum bir de.
Coda Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 3 4 Eylül 2022 #55 irsuya dedi: Haftada 1 en idealidir, iradenize sahip çıkın arkadaşlar. Günde 2-3 defa yapanlar kendini ezik yerine koymaktan başka bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp oldu şimdi ezik falan.
irsuya dedi: Haftada 1 en idealidir, iradenize sahip çıkın arkadaşlar. Günde 2-3 defa yapanlar kendini ezik yerine koymaktan başka bir şey yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ayıp oldu şimdi ezik falan.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 4 Eylül 2022 #56 T21 dedi: Nerede yaptın la o kadar parayı? Arkadaşa sorduğumda asgari ücret + mesai + bahşiş diyordu. Genişletmek için tıkla... Sabah otel öğlen lokanta akşam club bodyguard günlük bahşişler ile 1200-1300 TL para yapıyordum.
T21 dedi: Nerede yaptın la o kadar parayı? Arkadaşa sorduğumda asgari ücret + mesai + bahşiş diyordu. Genişletmek için tıkla... Sabah otel öğlen lokanta akşam club bodyguard günlük bahşişler ile 1200-1300 TL para yapıyordum.
Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #57 Konuyu baştan sona 1-2 dakika okudum. Hine istek geldi. Ben 3 saniyeye geliyorum .
A Ablaci Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 932 Çözümler 2 4 Eylül 2022 #58 Boran55 dedi: Konuyu baştan sona 1-2 dakika okudum. Hine istek geldi. Ben 3 saniyeye geliyorum . Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin usta.
Boran55 dedi: Konuyu baştan sona 1-2 dakika okudum. Hine istek geldi. Ben 3 saniyeye geliyorum . Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin usta.
Boran55 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 517 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #59 Ablaci dedi: Kolay gelsin usta. Genişletmek için tıkla... Sağol Tayip dede. Bir saniye.. Tayyip dede?
Ablaci dedi: Kolay gelsin usta. Genişletmek için tıkla... Sağol Tayip dede. Bir saniye.. Tayyip dede?
T Triple Death Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 343 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #60 Recoo dedi: Nedense bana malum işi yapmak hiç zevk vermiyor. Acaba neden . Genişletmek için tıkla... Bilmem kanka senin nefsine baglı.
Recoo dedi: Nedense bana malum işi yapmak hiç zevk vermiyor. Acaba neden . Genişletmek için tıkla... Bilmem kanka senin nefsine baglı.