15 yaşından sonra boy uzar mı?

2022 yazında 1.60'dım yaz bittiğinde 1.76 olmuştum. Eğer çok bilmek istiyorsan doktorlar bunların testini yapabiliyor.

Hangi doktor yapıyor ki.

Yeter gibi bence benim okulum sekizde başlıyor genelde 12-1 arası yatıyorum.

Aynı benimki de 10.30 gibi yatıyorum gibi yatıyorum 7 de kalkıyorum. Ama hafta sonu 1 gün az uyuyorum o çok etkilemez değil mi?

Hangi doktor yapıyor ki.

Aynı benimki de 10.30 gibi yatıyorum gibi yatıyorum 7 de kalkıyorum. Ama hafta sonu 1 gün az uyuyorum o çok etkilemez değil mi?
Genel bir düzen yaptığın için sorun olmaz ben hafta sonu yatmıyorum mesela. Ama hafta içi dikkat ediyorum uyku düzenine.

20'li yaşların başlarına kadar boyun uzar. Ki sen muhtemelen 20 yaşında en az 184 falan olursun gibi.

Yani umarım yaşıtlarım bayağı uzun gibi sanki benden.

Sen kısa olduğunu düşünme. 25 yaşındayım boyum 182 falan. Senin gibi 15 yaşındayken senden kısaydım 16-17 gibi birden boy atacaksın o zaman da 180 çok rahat geçersin.

Sen kısa olduğunu düşünme. 25 yaşındayım boyum 182 falan. Senin gibi 15 yaşındayken senden kısaydım 16-17 gibi birden boy atacaksın o zaman da 180 çok rahat geçersin.

İnşallah 180'i geçeyim de rahatlıyacağım hem de hormon testi yaptırmaya gerek var mı sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…