15 yaşından sonra futbol geç mi?

Anumus

Picopat
Daha fazla  
15 yaşıma girdim 6 yaşımdan beri futbolla ilgileniyorum. Her gün mahallede minimum 5 saat oynuyorum 2019'da bir kulüpte lissansimi verdiler 25 kişi içinden bence kendime göre yetenekliyim fakat 6 aydır kulupsuzum 0'dan bir kulübe yazilacağım ve hizim kondisyonu yaşıtlarına göre çok iyi. Her gün futbol oynuyorum geç mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır asla geç değil luis gustavo bir futbol klubünde oynamaya 16 yaşında başlamış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@One Face neyi beğenmedin tam olarak?
Geç mi erken mi onu sormuş. Millet 6-7 yaşında başlıyor futbol oynamaya.
Ama geç olması başarılı olmayacağı anlamına gelmiyor. Dediğim gibi isterse yapar.

Profesyonel bir hedefin varsa bence geç gibi. Ama diğer arkadaşlarında belirttiği gibi her şey senin elinde. Çok sıkı antrenman ve sağlıklı bir yaşamla bence başarabilirsin.

Ama geç olması başarılı olmayacağı anlamına gelmiyor. Dediğim gibi isterse yapar.

Yazımı düzgün okuduysan zaten 6 yaşında başladığım yazıyor

Geç derken ne kastedildiği önemli. Bazı şeyler için geç kalırsan olmayabilir veya olmaz. Bunu kastederek söylediyseniz yanlış.
Olur ama biraz zor geç olduğu için derseniz eyvallah ama arkadaş zaten küçüklüğünden oynuyormuş.

Evet orada küçüklüğümden beğri oynadığım yazıyor ama arkadaş görememiş herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…