15 yıldır çalışan güç kaynağının çalışması normal mi?

İntel ARC

Hectopat
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
YOK
Elimde 15 yıllık bir FSP PSU var hala çalışıyor ama problemleri var. Sizce bu PSU'nun 15 yıldır çalışması normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet neden çalışmasın sıkıntısı yoksa? İçini açıp kısa devre vs. yaptınız da mı bunu soruyorsunuz?

Torununun torununu görmüş PSU. Bu sorudan sonra nazara gelmesi kuvvetle muhtemel. Çalışmaması için bir sebep yok ama problemlerinden kastınız nedir?

Torununun torununu görmüş PSU. Bu sorudan sonra nazara gelmesi kuvvetle muhtemel. Çalışmaması için bir sebep yok ama problemlerinden kastınız nedir?

Bu aralar PSU statik elektrik sorunu nu çok vermeye başladı PC normal bir şekilde kapanıyor ama PC hala çalışıyor.
15 yıldır aralıksız mı çalışıyor?
15 yıldır aralıksız değil ama 10 saat çalıştığı oldu 20 saat çalıştığı da oldu 2 yıl aralıksız kullandım sonra 2007 den 2016 yılına kadar kullanıldı sonra ekran kartı yanmıştı 3 yıl kullanmadım 2019 yılından beri aralıksız kullanıyorum

Çalışır, ama ne kadar sağlıklı çalışır orası muamma. Ne tür sorunlar yaratıyor şu anda mesela?

PSU da statik elektrik birikmeye çok başladı bilgisayar ara sıra kendi kendine kapatıyordu artık kapatmıyor
Ve PC normal bir şekilde kapanıyor ama PC hala çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…