berkeyelkenci Kilopat Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #1 Başlıkta görüldüğü gibi 15 yıllık bir PC var elimde ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. Parçalamak dışında her şey olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2016
Başlıkta görüldüğü gibi 15 yıllık bir PC var elimde ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. Parçalamak dışında her şey olabilir.
Ç Çağrı Cangir Hectopat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 456 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2016 #2 Günlük kullanım için kullanabilirsiniz.
win987 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.440 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya/ Dünya 24 Ağustos 2016 #3 berkeyelkenci dedi: Başlıkta görüldüğü gibi 15 yıllık bir PC var elimde ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. Parçalamak dışında her şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Her parçanın içini açıp didik didik bak. Ben şahsen isterim. Gelecek yıl sistem topladığımda aynısını emektara yapacağım .
berkeyelkenci dedi: Başlıkta görüldüğü gibi 15 yıllık bir PC var elimde ve ne yapabileceğimi bilmiyorum. Parçalamak dışında her şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Her parçanın içini açıp didik didik bak. Ben şahsen isterim. Gelecek yıl sistem topladığımda aynısını emektara yapacağım .
2 21584 Kilopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 3.708 Makaleler 4 Çözümler 7 24 Ağustos 2016 #4 Müzelik niyetine sakla. Camekan yaptır.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #5 Age of empires 2 oyna. Bu arada içini açmak istiyorsan Harddiski sökmeni şiddetle tavsiye ederim tam bir mühendislik harikası eski harddisklerin içinde kocaman mıknatıslar var.
Age of empires 2 oyna. Bu arada içini açmak istiyorsan Harddiski sökmeni şiddetle tavsiye ederim tam bir mühendislik harikası eski harddisklerin içinde kocaman mıknatıslar var.
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #6 Ben eski bilgisayarımın parçalarını tamamen söküp devreleri inceledim.
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #7 Ben eski sistemimi torpille patlatmayı düşünmüştüm bir ara . Sonra vazgeçip tornavida ve çekiçle kasaya girdim .
Ben eski sistemimi torpille patlatmayı düşünmüştüm bir ara . Sonra vazgeçip tornavida ve çekiçle kasaya girdim .
PyTorch Hectopat Katılım 24 Ağustos 2015 Mesajlar 248 24 Ağustos 2016 #8 İşe yarıyorsa kullan yaramıyorsa çöpe at ne yapacan başka.
DayleFusion Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #9 Videoda kileri yaparsan yüksek verim alırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoda kileri yaparsan yüksek verim alırsın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yigithan.karabel1 Hectopat Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 206 Makaleler 1 Yer Gelibolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2016 #10 Sisteminizi programları test etmek veya eğlencesine format atmak için kullanabilirsiniz.