J Jira'nın süper çakması 3T Ziyaretçi 4 Haziran 2020 #11 TrAhmet dedi: Hardiskinde bad sector oluştu. Bende harddisk yerine SSD almaya karar verdim sizce? Genişletmek için tıkla... Toshiba High performance P300 HDD işinize yarar, bütçe kısıtlıysa.
TrAhmet dedi: Hardiskinde bad sector oluştu. Bende harddisk yerine SSD almaya karar verdim sizce? Genişletmek için tıkla... Toshiba High performance P300 HDD işinize yarar, bütçe kısıtlıysa.
buff Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #12 Hayır tabiki bozuk diski kullanmaya devam et deme ihtimalimiz mi var? Güzel karar vermişsin tebrikler şak şak şak
Hayır tabiki bozuk diski kullanmaya devam et deme ihtimalimiz mi var? Güzel karar vermişsin tebrikler şak şak şak
TrAhmet Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 204 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Yazılım/Donanım uğraşıyor 4 Haziran 2020 #13 İsimyok08 dedi: Windows'u SSD'ye kurarsanız gözle görülür bir hız artışı yaşarsınız. Oyunları da SSD'ye kurarsanız loading ekranları kısa sürede açılır. Oyun 50 saniyeye açılıyorsa. SSD'de 20-30 saniye arası açılır. Genişletmek için tıkla... 15 yıllık bilgisayarda oyun zaten oynanmaz hani.
İsimyok08 dedi: Windows'u SSD'ye kurarsanız gözle görülür bir hız artışı yaşarsınız. Oyunları da SSD'ye kurarsanız loading ekranları kısa sürede açılır. Oyun 50 saniyeye açılıyorsa. SSD'de 20-30 saniye arası açılır. Genişletmek için tıkla... 15 yıllık bilgisayarda oyun zaten oynanmaz hani.
İsimyok08 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2018 Mesajlar 1.292 Çözümler 2 Yer İsimsiz Şehir 4 Haziran 2020 #14 TrAhmet dedi: 15 yıllık bilgisayarda oyun zaten oynanmaz hani. Genişletmek için tıkla... Belki yükseltme yapmışsınızdır. Bunu baz alarak söyledim.
TrAhmet dedi: 15 yıllık bilgisayarda oyun zaten oynanmaz hani. Genişletmek için tıkla... Belki yükseltme yapmışsınızdır. Bunu baz alarak söyledim.