150.000 TL bütçe ile monitör dahil PC toplama

OLED'ler bana da çok mantıklı gelmiyor. Mini Led monitör de baya iyidir.

Monitör de bunu al. Hayırlı olsun.

Hocam vade farksız 6 taksit yapacağım için en az 170k olacak bu alışveriş yine

Hocam sıvı soğutma olarak Arctic Liquid Freezer III için kesin kararlıyım. Kasa da da aynı şekilde Nzxt H9 Flow alacağım. 1 TB SSD benim için yeterli olur mu?

Parçalardan kısıp monitör olarak şu modeli düşünsem fiyat farkına değmez mi ?

Son düzenleme:
Ben 2k OLED alacağıma, 4k Mini-Led alırım diyorum ondan bahsediyorum. 5080 gibi bir kartım varken 4k çözünürlüğü hedeflerdim açıkçası. OLED ile Mini-Led arasında devasa fark var mı? Bence yok. OLED monitörde masaüstü uygulamalarını, görev çubuğunu gizleme gibi 1 dakikalık hareketsizlikten sonra otomatik kapanma gibi şeylere de dikkat etmeniz gerekiyor. Bu da bir miktar can sıkıcı olabilir mi? Bunu da düşünmeniz gerek. Dediğim gibi ben OLED ile Mini-Led arasında ki farkın çok büyük olduğunu düşünmüyorum. 5080 gibi bir kartım varken 4k Mini-Led düşünürdüm. 2k OLED yerine.

4K'dan kastım IPS monitördü hocam benim. Mini Led monitörler hakkında bilgim zayıf. Öneri yapma şansınız var mı? Onların fiyatları OLED'e göre daha mı uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…