150.000 TL sistem önerisi

YunusLatifTuna

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060Ti 16 GB / Ryzen 7 5700x / 16 GB 3000 MHz DDR4 / MSİ MAG B550 Tomahawk / Aorus Waterforce 240mm / 550w 80+ Bronze Corsair / Corsair Carbide Spec-05
Merhaba arkadaşlar. 1 ay sonra 150.000 TL'lik 4090 ve i9 13900K'lı DDR5 sistem alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler dostum. En iyilerinin senin olması dileğiyle. :)

Hocam danaya girer gibi bilgisayara girsek bile fayda eder mi emin değilim. :)

Selam, monitör ile beraber bir sistem çıkarttım kendim sağlamlığını deneyebildiğim parçalar ile.
Teşekkürler. Sistem gayet iyi. Ancak bende bir kaç parça değiştirdim. Monitöre ihtiyacım yoktu, depolama alanı ise ileride arttırılabilir diye düşündüm.

Bu sistem nasıl sizce?

Teşekkürler. Sistem gayet iyi. Ancak bende bir kaç parça değiştirdim. Monitöre ihtiyacım yoktu, depolama alanı ise ileride arttırılabilir diye düşündüm.

Bu sistem nasıl sizce?
Pardon, gönderdiğim sistem aynıymış. Fark edemedim.

Son düzenleme:

Bu sistem nasıl sizce?

Pardon, gönderdiğim sistem aynıymış. Fark edemedim.

Selamlar, 240mm custom made soğutma kiti tavsiye etmem, 360mm daha iyi bir AIO soğutma bakılmalı. Anakartı X670 yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.

Selamlar, 240mm custom made soğutma kiti tavsiye etmem, 360mm daha iyi bir AIO soğutma bakılmalı. Anakartı X670 yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı