150.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
150.000

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, ben kendi sistemimi 5 aşağı 5 yukarı topladım fakat siz değerli kullanıcıların da tavsiyesini almak isterim açıkcası. Burada herhangi bir baraja takılmadan 150.000 TL'ye bana sistem tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum. Dikkat etmenizi istediğim tek nokta olacak, tüm parçaları tek bir yerden sipariş vereceğim. Tek tek akakçeden toplamak istemiyorum açıkcası bana yorucu geliyor o kısım.

Not: Tavsiyelerinizi dikkate alacağımdan şüpheniz olmasın, bütçe 10.000 TL'ye kadar geçebilir problem olmaz. Fakat bütün parçaların sistemle birbiri ile uyumlu olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum, kasa ve soğutucu seçimini ona göre yapmakta fayda var.

Not: Oyun ve işi aynı anda yürüteceğim için AMD Ryzen 9 9950X3D üzerine inşa edebilirsiniz sistemi.

Son düzenleme:
Tek bir yerden toplamak her zaman daha pahalı olur. İtopyadan topladım.

CPU: 9950x3d
GPU: msı shadow 5080
Anakart: MSI MPG X870E CARBON
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 990 pro
Sıvı soğutma: Corsair h150
PSU: FSP VİTA GM 1000W

Kasasız 154k kalan 6k bütçeyle zevkinize uygun kasa bakabilirsiniz. Tek yerden toplayınca parça olmuyor olan parçalar pahalı oluyor.

Tek bir yerden toplamak her zaman daha pahalı olur. İtopyadan topladım.

CPU: 9950x3d
GPU: msı shadow 5080
Anakart: MSI MPG X870E CARBON
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: Samsung 990 pro
Sıvı soğutma: Corsair h150
PSU: FSP VİTA GM 1000W

Kasasız 154k kalan 6k bütçeyle zevkinize uygun kasa bakabilirsiniz. Tek yerden toplayınca parça olmuyor olan parçalar pahalı oluyor.

Teşekkür ederim. Evet haklısınız daha pahalı oluyor fakat tek tek farklı yerlerden alarak parça biriktirmekle uğraşmak istemiyorum açıkcası, alıp montajını yaptırayım istiyorum.

Sistemi kendin toplarsan çok daha ucuza gelir ama topladığım sistem aşağıda. Arkadaşın topladığı sistemde o sıvı soğutma kendine faydası yok sen muhtemelen render falan alacaksın o yüzden sıvı soğutma önemli senin için. Aşağıdaki sistemde 6.5K kaldı bir kasa aldığın zaman tamamdır. Dediğim gibi 990Pro İtopya'da 5.5k kendin alırsan 4.2K bu şekilde çok daha ucuza toplarsın pazartesi hepsini sipariş ver en geç bütün parçalar cuma günü eline ulaşır toplarsın ya da toplatırsın.
Sıvı soğutma için:
Asus rog ryujin 3 argb extreme alabilirsin çok daha iyi.

Sistemi kendin toplarsan çok daha ucuza gelir ama topladığım sistem aşağıda. Arkadaşın topladığı sistemde o sıvı soğutma kendine faydası yok sen muhtemelen render falan alacaksın o yüzden sıvı soğutma önemli senin için. Aşağıdaki sistemde 6.5K kaldı bir kasa aldığın zaman tamamdır. Dediğim gibi 990Pro İtopya'da 5.5k kendin alırsan 4.2K bu şekilde çok daha ucuza toplarsın pazartesi hepsini sipariş ver en geç bütün parçalar cuma günü eline ulaşır toplarsın ya da toplatırsın.
Sıvı soğutma için:
Asus rog ryujin 3 argb extreme alabilirsin çok daha iyi.

Render da sıvı soğutma önemli ama 32gb ram daha önemli. Birde kasa olması da lazım tabi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı