150.000 TL'ye sistem önerisi

Ben de öyle dedim ama sitede ekran kartı yükseltilmiyor.

Hocam size önerim tek tek toplayın mesela bu sistemde SSD çok kötü 3900mb/s yazma ve okuma hızı var yani bu kadar para veriyorsanız hakkını vermesi lazım en az 7000mb/s olması gerek tek tek toplayın daha iyi olacaktır.

Biraz daha özelleştirdim.

Alın geçin 2. attığımı.

Hocam Ankara'da mağazası olan bir yer olması lazım. İnternete güvenmiyorlar.

Hocam size önerim tek tek toplayın mesela bu sistemde SSD çok kötü 3900mb/s yazma ve okuma hızı var yani bu kadar para veriyorsanız hakkını vermesi lazım en az 7000mb/s olması gerek tek tek toplayın daha iyi olacaktır.

Tek tek toplarken de sadece ekran kartına 80 bin TL fiyat çıkartıyor hocam.

Tek tek toplarken de sadece ekran kartına 80 bin TL fiyat çıkartıyor hocam.

Hocam güvenmeyecek bir şey yok herkes alıyor öyle mağazadan falan alırsan pahalıya gelir gibi vatan MediaMarkt gibi şeylerden

Hocam bu bütçeyle bilgisayar almaya güvenip internetten alınmaması ilginç, Ankara'da Vatan Bilgisayar'a gidip kendileri topyalabilirler onun haricinde hazır sistem satmıyolar diye biliyorum.

Hocam güvenmeyecek bir şey yok herkes alıyor öyle mağazadan falan alırsan pahalıya gelir gibi vatan MediaMarkt gibi şeylerden.

Aynı sistem vatan da aşağı yukarı 20 30 bin TL daha pahalıya geliyor.

Hocam güvenmeyecek bir şey yok herkes alıyor öyle mağazadan falan alırsan pahalıya gelir gibi vatan MediaMarkt gibi şeylerden.

Bilgisayarı kendim için alsam sıkıntı yok ama ben internetten aldırırsam ve sıkıntı çıkarsa tüm suçu bana atacaklarını biliyorum. Rica ettikleri için araştırıyorum sadece gelen önerileri de kuzenime atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı