Valorant CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. 150 TL'ye yakın bütçem var. Beni üzmeyecek mouse arıyorum. Birkaç tane buldum fakat bir tanesi 125Hz olmasıyla beni üzdü çünkü Valorant gibi FPS oyunlarında çok fark ediyormuş. Diğerlerinde ise genel olarak sol sağ ani dönüşlerde takılma gibi sorunlar oluyormuş. Önerileri bekliyorum.
En ucuz Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion M300 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 501,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 22401 GXT 180 Kusan Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İkisi sensör olarak aynı, malzeme kalitesi olarak birbirlerine yakınlar. Hoşunuza gideni alabilirsiniz.
Dostum bu fiyata alacağın mouse'lar seni birkaç ay götürür anca. Bütçeni yükseltmen mümkünse Razer Deathadder V2 Mini öneririm. Yükseltemezsen Trust 22401 GXT var.
Philips SPK9404 6 Tuşlu Ambiglow Gaming Mouse Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Philips SPK9404 6 Tuşlu Ambiglow Gaming Mouse Oyuncu Mouse en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Son olarak şunu sormak istiyorum. 125 Hz çok büyük bir kayıp mı? Bu fiyata 500Hz'den fazlası zaten olmuyor. 125 Hz sıkıntısız birkaç seçeneğim var. 125 Hz Valorant gibi oyunlarda etki eder mi?
Son olarak şunu sormak istiyorum. 125 Hz çok büyük bir kayıp mı? Bu fiyata 500Hz'den fazlası zaten olmuyor. 125 Hz sıkıntısız birkaç seçeneğim var. 125 Hz Valorant gibi oyunlarda etki eder mi?
Hz'den çok sensör kalitesi etki eder. Trust olanı kullanıyorum ve 1000hz olması lazım. Yazılımdan ayarlanıyor, buyurun kutudaki yazı. Eğer sensör kötü olur ise ani dönüşlerde sıkıntı yaşarsınız.