150-100 TL arası mouse önerisi

Bütçe
145-150-130-100

yeaboiiiii

Hectopat
Daha fazla  
Valorant CS:GO gibi oyunlar oynuyorum. 150 TL'ye yakın bütçem var. Beni üzmeyecek mouse arıyorum. Birkaç tane buldum fakat bir tanesi 125Hz olmasıyla beni üzdü çünkü Valorant gibi FPS oyunlarında çok fark ediyormuş. Diğerlerinde ise genel olarak sol sağ ani dönüşlerde takılma gibi sorunlar oluyormuş. Önerileri bekliyorum.

İkisi sensör olarak aynı, malzeme kalitesi olarak birbirlerine yakınlar. Hoşunuza gideni alabilirsiniz.

Hocam attığınız fareler sensör olarak kötü, dediğiniz takılma olayları bunlarda da olur. Bu bütçede en iyi fareler ya Trust ya Lenovo.

Son olarak şunu sormak istiyorum. 125 Hz çok büyük bir kayıp mı? Bu fiyata 500Hz'den fazlası zaten olmuyor. 125 Hz sıkıntısız birkaç seçeneğim var. 125 Hz Valorant gibi oyunlarda etki eder mi?

Son olarak şunu sormak istiyorum. 125 Hz çok büyük bir kayıp mı? Bu fiyata 500Hz'den fazlası zaten olmuyor. 125 Hz sıkıntısız birkaç seçeneğim var. 125 Hz Valorant gibi oyunlarda etki eder mi?
Hz'den çok sensör kalitesi etki eder. Trust olanı kullanıyorum ve 1000hz olması lazım. Yazılımdan ayarlanıyor, buyurun kutudaki yazı. Eğer sensör kötü olur ise ani dönüşlerde sıkıntı yaşarsınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20220911_003133.jpg
    213 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…