Merhabalar, bu konu hakkında forumda biraz dolaştım herkes Blue snowball önermiş fakat o zamanlar fiyatı 150 TL civarlarındaymış. Durum malum artık Snowball'lar 600 TL civarında. Benim bütçem ise 150-200 TL civarı (25-30 TL esneme payı var). Genellikle Discord üzerinden arkadaşlarımla konuşuyorum ve oyun içi sohbette mikrofon kullanıyorum. Sesimin düzgün ve pürüzsüz çıkmasını istiyorum. Neler önerirsiniz?
BM800 +yanında gelen Phantom ses kartını dün aldım lakin çok dipses geliyor. Ve bunun için Audacity mecbur kullanıyorum. BM800KULlandım demişsiniz. Acaba ben mi yanlış yapıyorum Windows ses ayarlarını vs fazla dip ses alıyorum?
BM800 +yanında gelen Phantom ses kartını dün aldım lakin çok dipses geliyor. Ve bunun için Audacity mecbur kullanıyorum. BM800KULlandım demişsiniz. Acaba ben mi yanlış yapıyorum Windows ses ayarlarını vs fazla dip ses alıyorum?
En ucuz Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon özelliklerini incele, 436,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!