150-200 TL Bütçe ile Gamepower Warlock Alınır mı?

lero

Decapat
Bütçem 150-200 TL arası. Gamepower Warlock almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum fakat önermem bana hissiyatı o kadar iyi gelmedi.Eğer bütçen 200 TL ise 220 TL'ye esnetip K55 al.Mekanik değil fakat RGB ışıklandırma bulunuyor.Eğer bütçeni 320 TL'ye çıkarırsan CM Masterkeys Lite L Combo al.Forumda herkes tarafından tavsiye ediliyor.Çakma switchli klavyeler yerine kaliteli membran bir klavye tercih etmek daha mantıklı.

Neden öyle dediniz switch hangisi sizin

Neden öyle dediniz switch hangisi sizin
Ben red switch aldım.Fakat mağazalarda diğer red switch klavyleri deneme şansım olmuştu.Gerçekten arada fark var.Zaten çoğu arkadaş klavyeyi önermiyor.Ben bilerek iade etmedim daha sonra kardeşime vereceğim.Dediğim gibi hissiyatı o kadar iyi değil ve yay sesi geliyor bastıkça.

Nerden aldınız acaba
Başka önerebileceğiniz klavye varmı

Şuan onu kullanarak yazmış bulunmaktayım
Blue switch aldım tek eksiği bilek desteğinin bir süre sonra terleme yapması bide bazı noktalama işaretleri yok sanırım kullanamadım veya bulamadım
Enter tuşu ise fazla küçük elinizin alışması baya zaman sürüyor
Memnunmuyum evet biraz zor sığdırabilirsiniz masa falan küçükse bilek desteği tam katlanmıyor ondan dolayı
Entere küçük dememin sebebi kb r8 kullanıyordum yeni aldım zor alıştım diyim 1 kg klavyemi olur yahu(kb r8)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…