150-200 TL Güç Kaynaksız Kasa Önerisi

• Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.150
Power Boost markasından uzak dur. Bu marka aynı Everest ve Frisby gibi. @aybrktrhn hocam sakın bu markayı önerme. Donanım Arşivi'nin sistemleri almayı düşünen arkadaşlara önerilmiyor zaten bu markanın bileşenleri kullanıldığı için.

Kasa fan kontrolcülü olduğu ve görüntüsü hoşuma gittiği için sipariş verdim. Sadece bir kasa olduğundan dolayı sıkıntı cıkacağını sanmıyorum. Yeni aldığım Güç kaynağında PowerBoost tercih etmedim. Yaklaşık 10 Yıldır kullandığım Boost güç kaynağımda bir sıkıntı yaşamamiştim. Frisby ve Everest markalarıyla aynı kefeye koyulmasına anlam veremiyorum. Dark içinde çinden gelen kasaların üstüne etiketini basıp sattığı söyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hala cevap alamadim. Bu markaya olan öfke neyden kaynaklanıyor ? Frisby - Everest patlayan güç kaynaklarıyla biliniyor. Donanim arşivi sistemleri ucuza getirmek için genelde PowerBoost güç kaynağı kullanıyor. Bu yanlış pahalı bileşenleri daha güvenilir bir güç kaynağına emanet etmek gerekir.

Power Boost Royal VK-G1008S Alındı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı