Merhaba arkadaşlar, bugün Bloody B120 klavye ve SteelSeries Rival 100 mouse aldım. Aklımda hep bir soru işareti kaldı, aranızda bu ekipmanları kullanan var mı? Toplam 223 TL'ye geldi, bu fiyata daha iyisi alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
Ben klavye olarak Steelseries Apex 300 UK Oyuncu Klavye 64453 Fiyatı kullanıyorum ve memnunum. Mouse olarak ta Steelseries kinzu v3 kullanıyorum gerçekten çok memnunum özellikle cs go oynayan biriyimdir ben bunları alabilirdin ancak bütçeni aşardı ama aştığına da gerçekten değerdi ayrıca bloody nin hiçbir ürününü tavsiye etmiyorum. Keşke bu konuyu almadan önce sorsaydınız daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok. Rival 100 gayet güzel ancak klavye olarak üsttekini tavsiye edebilirim. İleride bütçenizi biriktirip tekrar bu konuya göz atabilirsiniz.
Steelseries rival 100 model fareyi bende kullanmıştım şahsen sağ clicki çok kullanan bir insan oldugum için 6 ay sonra sağ click bozulmuştu, tabiki bu farenin kötü oldugu anlamına gelmiyor ergonomik bir fareydi fakat benim aldığım ürün de biraz defoluluk vardı ya da biraz kötü davranmıştım.
Onun dışında klavyede eğer ilerde imkanın olursa önereceğim marka Logitech'dir 30 yılı aşkın bir tecrübeleri var.
Merhaba arkadaşlar, bugün Bloody B120 klavye ve SteelSeries Rival 100 mouse aldım. Aklımda hep bir soru işareti kaldı, aranızda bu ekipmanları kullanan var mı? Toplam 223 TL'ye geldi, bu fiyata daha iyisi alınabilir mi? Şimdiden teşekkürler.