Quadrilli0n Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 57 7 Ekim 2020 #1 Fiyatı çok aşamam. Mümkünse markası iyi olan bir kulaklık olsa. Rampage gibi markalardan uzak durmaya çalışıyorum. Ve kulaklık olarak bunu seçmeli miyim? HP H320 Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe HP H320 Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Fiyatı çok aşamam. Mümkünse markası iyi olan bir kulaklık olsa. Rampage gibi markalardan uzak durmaya çalışıyorum. Ve kulaklık olarak bunu seçmeli miyim? HP H320 Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe HP H320 Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 7 Ekim 2020 #2 Kulak içi kulaklık önerebilirim. Kulak üstü olarak ise bunu öneririm Trust 23191 GXT450 BLIZZ 7.1 RGB Gaming Fiyatları ve Özellikleri aşamam derseniz Trust 22054 GXT 354 7.1 Titreşimli Gaming Headset Fiyatları ve Özellikleri
Kulak içi kulaklık önerebilirim. Kulak üstü olarak ise bunu öneririm Trust 23191 GXT450 BLIZZ 7.1 RGB Gaming Fiyatları ve Özellikleri aşamam derseniz Trust 22054 GXT 354 7.1 Titreşimli Gaming Headset Fiyatları ve Özellikleri
Quadrilli0n Hectopat Katılım 6 Haziran 2018 Mesajlar 57 7 Ekim 2020 #3 Kulak içi kulaklığım var fakat tek jaklı olduğu için mikrofonu kullanamıyorum.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 7 Ekim 2020 #4 Quadrilli0n dedi: Kulak içi kulaklığım var fakat tek jaklı olduğu için mikrofonu kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Onun için dönüştürücüler var.
Quadrilli0n dedi: Kulak içi kulaklığım var fakat tek jaklı olduğu için mikrofonu kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Onun için dönüştürücüler var.