Selamlar arkadaşlar, 150 200 TL arası bir mouse alacağım, ama yardımınızı istiyorum. Ben Valorant oyuncusuyum, farenin lazerinin iyi olması lazım ve ben bu konulardan anlamıyorum. Aldığım mouse 2 ayda bozuldu ve lazerli arada sırada çıldırıyor. Karakter havaya bakıyor bunun için lazerli iyi olan bir mouse önermenizi rica ediyorum.
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selamlar arkadaşlar, 150 200 TL arası bir mouse alacağım, ama yardımınızı istiyorum. Ben Valorant oyuncusuyum, farenin lazerinin iyi olması lazım ve ben bu konulardan anlamıyorum. Aldığım mouse 2 ayda bozuldu ve lazerli arada sırada çıldırıyor. Karakter havaya bakıyor bunun için lazerli iyi olan bir mouse önermenizi rica ediyorum.
Ben katar pro aldım memnunum. Uygulamasıda gayet iyi pek çok ayar yapabiliyorsunuz seçenek bol. Elim büyük benim alırken avuçiçi tutuş şeklinde sıkıntı olacağından korkuyordum ama öyle olmadı. Lol oynuyorum ileri-geri yapan yan tuşları 1-2 şeklinde programdan ayarladım zhonya vb. bu tuşlardan basıyorum. Tabi biraz daha bütçenizi yükseltip daha fazla tuşlu mouse alabilirsiniz.
Bloody W60 Max G.red 10k Cpı Optik Rgb-uc3&4 Aktif arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben katar Pro aldım memnunum. Uygulamasıda gayet iyi pek çok ayar yapabiliyorsunuz seçenek bol. Elim büyük benim alırken avuçiçi tutuş şeklinde sıkıntı olacağından korkuyordum ama öyle olmadı. LoL oynuyorum ileri-geri yapan yan tuşları 1-2 şeklinde programdan ayarladım zhonya vb. bu tuşlardan basıyorum. Tabi biraz daha bütçenizi yükseltip daha fazla tuşlu mouse alabilirsiniz.
Bloody W60 Max G.red 10k Cpı Optik Rgb-uc3&4 Aktif arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.