150 - 200 TL Mouse Önerisi

• Konuyu başlatan Picky
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 6.225

Picky

Megapat
Yer
Denizli
Herkese selamlar. Mouse önerisi başlıklı 3-4 konu inceledim fakat aradığım birkaç özellik olduğu için tekrar konu açma gereksinimi hissettim. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir mouse arıyorum. Şu an Logitech G300 kullanıyorum ve artık ömrü tükendi. Aradığım özelliklere gelecek olursak, Logitech G300 gibi tam simetrik değil, biraz daha avucun şeklini alan bir mouse arıyorum (elim normalden biraz büyük). Onun dışında Rival 100 gibi üzeri mat ya da başka bir deyişle kadifemsi bir mouse almak istemiyorum. Son olarak da Logitech dışında bir marka denemek istiyorum. Fazla istekte bulunduğum için kusuruma bakmayın. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim 🤗

Steelseries Rival 110 Mouse Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Logitech G402 Hyperion Fury Oyun Mouse 910-004068 Fiyatı

Corsair Gaming Harpoon RGB Optik Oyuncu Mouse CH-9301011-EU Fiyatı

Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkese selamlar. Mouse önerisi başlıklı 3-4 konu inceledim fakat aradığım birkaç özellik olduğu için tekrar konu açma gereksinimi hissettim. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında bir mouse arıyorum. Şu an Logitech G300 kullanıyorum ve artık ömrü tükendi. Aradığım özelliklere gelecek olursak, Logitech G300 gibi tam simetrik değil, biraz daha avucun şeklini alan bir mouse arıyorum (elim normalden biraz büyük). Onun dışında Rival 100 gibi üzeri mat ya da başka bir deyişle kadifemsi bir mouse almak istemiyorum. Son olarak da Logitech dışında bir marka denemek istiyorum. Fazla istekte bulunduğum için kusuruma bakmayın. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim 🤗
Logitech pek istemiyorsunuz sanırım ama G102 modeli gerçekten çok kaliteli.

Zaten üst düzey bir oyuncu değilim. Oynadığım tek oyun Aion Online. Çok fazla makro tuşuna ihtiyacım yok. Giriş seviyesi iyi kalite bir mouse beni uzun süre götürür. Elektronik her türlü eşyalarıma çok özenli bakarım. G402 fazla keskin hatlara sahip gibi geldi bana 🙂 G102 ya da Rival 110 arasında düşünmekteyim şu an. Ayrıca QCK Mouse Pad kullanmaktayım. Sizin de dediğiniz gibi biraz @Silinen üye daha rahat kayarsa mouse daha iyi olur.

Biraz alakasız olmuş diyeceksiniz ama G402 siparişi verdim arkadaşlar. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Bakalım nasıl bir ürünmüş. Beklemedeyim şu an 😉

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı