150-200 TL PSU önerisi

#Tofaşk.#

Hectopat
Yeni bir PSU alacağım, ihtiyacım olan 400 watt. 500 watt olursa daha iyi olur. İkinci el PSU da olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aerocool 500W VX Plus
Bunun 400W olanını RX 570 Ekran kartımla kullanıyorum hiçbir sorun yok ve kaliteli bir ürün.
PSU gibi bir kritik bileşeni kesinlikle 2. El alma

Bence ikinci ele hiç bulaşma psu alırken. Üstteki iki modelden birini seç pişman olmazsın. Ama bütçeni arttırma şansın varsa 500w al ileride değiştirmek zorunda kalmazsın. Ben zamanında 400w almıştım sonra değiştirmek zorunda kaldım.

Önerdiğim PSU 12W kanalından gerçekten de 456W güç veriyor. Biraz araştırma yaptım ve 80+ sertifikasını almak biraz maliyetli olduğu için Aerocool bu modelde 80+ sertifikasını almamış. Emin olabilirsiniz ve güvenebilirsiniz bu ürüne.

+80 sertifikası güç tüketim verimliliği ile ilgilidir. 2019 yılında artık +80 sertifikası olmayan PSU alınmamalı bence.

Çok teşekkür ederim. aerocool vx500 almaya karar verdim. PSU yu alınca tekrar yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…