150-200 TL Termal macun önerisi

Bir de işlemciye görede değişir kimisi son sistem işlemci ile Noctua kullanıyor kimisi 4.nesil Intel'de i 3'te falan kullanır Arctic kullanır memnun kalır işlemcinin ısınma duruma bağlı.

Maxtor Yüksek Performans Termal Macun/Ped (4gr 13.5W/mk CTG9) Amazon.com.tr

Şişirtilmiş ürün hocam yukarıdakiler. CM MasterGel'e sahibim yeterli gelmedi, MX4 aldım o da bir fark yaratmadı, SilverStone modelini bilmiyorum sıvı soğutucumun yanında geldi 1-2 derece daha düşük çalıştı. Bu linkteki ürün elime dün ulaştı ve kullandım 13 derece daha düşük çalışıyor şu an sistemim. Adı olduğu için fiyatları da fazlasıyla şişkin fırsatçılık ürünleri.

Evet bu üründe bayağı güzel. Pump-out etkisi yapar mı bilmiyorum henüz denemedim.

Evet bu üründe bayağı güzel. Pump-out etkisi yapar mı bilmiyorum henüz denemedim.
Pump-out olayını ben coolermasterde yaşadım ancak şu an bu macun için bir problem yok olsaydı sanırım ısı değerleri bu kadar çok düşmezdi. 45 dereceden 32 dereceye hafif yükte düştü. Warzonede ise 78 derecedeydi 65-67 dereceye düştü

Dediği w/mk değeri doğru ise çok iyi.

Gayet güzel değerler. NT-H1 kullanıyorum bende. Bitince bakacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…