Arkadaşlar bunun kırmızısını alacağım biliyorum orijinal değil fakat bu fiyata başka yok hem bunda titreşimde var PC uyumlu da alıyorum sizce alınır mı?
Arkadaşlar bunun kırmızısını alacağım biliyorum orijinal değil fakat bu fiyata başka yok hem bunda titreşimde var PC uyumlu da alıyorum sizce alınır mı?
Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Microsoft Xbox 360 Gamepad Joystick Oyun Kolu Kablolu PC Uyumlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
www.gittigidiyor.com
Alıyorum Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı.
Orijinal dediğim bu link atmayı unutmuşum. Logitech'e kazık dememin sebebi çok pahalı olması F710 iyi ama 300 TL 300 TL'ye çok daha iyi seçenekler var F310 ise titreşimi yok ve kullananlar çok hafif olduğunu söylüyor ve 200 TL. Mıcrosoft Xbox360-Pc Common Controller Usb Kablolu Fiyatı
Herkes orijinal diyor bence de orijinal. Ama Snopy'i yerine titreşimsiz kazık Logitech'i önermeyin. 150 TL'ye bulamazsın diyenler ise 150 TL az para değil. Oynayacağım oyunlar GTA 5 Witcher 3 AC Odyssey Valorant. Arkadaşlar bütçem 150 TL eğer her şeyi ile 180 TL tak çalıştır olursa veririm fakat benim için en önemli unsurlar titreşim analog tak çalıştır Bluetooth aparatım yok ama internet de 15 TL o yüzden çok sıkıntı olmaz teşekkürler şimdiden.
O fiyata 2. el F710 bakılabilir, ek alıcı gerekmeksizin yanında gelen alıcı ile kullanılabiliyor. Diğer türlü pek gamepad yok gibi bir şey, 120-130 TL'ye çakma Xbox 360 Gamepad'leri var.
@Taha E.1907 trigger tuşları kademeli evet. Söylediğiniz gibi yavaş kalkış yapabilir ya da sabit hızla gidebilirsiniz. Analog tuşlar da aynı şekilde kademeli ancak triggerlardaki kadar hassasiyet iyi değil.
@Taha E.1907 trigger tuşları kademeli evet. Söylediğiniz gibi yavaş kalkış yapabilir ya da sabit hızla gidebilirsiniz. Analog tuşlar da aynı şekilde kademeli ancak triggerlardaki kadar hassasiyet iyi değil.