berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #1 Bu bütçeye ve işlemciye uygun soğutucu arıyorum. RGB'li olsun istiyorum. İkinci el almaya daha yatkınım.
Bu bütçeye ve işlemciye uygun soğutucu arıyorum. RGB'li olsun istiyorum. İkinci el almaya daha yatkınım.
E Eren.Bayram. Hectopat Katılım 30 Ocak 2020 Mesajlar 557 6 Eylül 2021 #3 berkanrekt dedi: Bu bütçeye ve işlemciye uygun soğutucu arıyorum. RGB'li olsun istiyorum. İkinci el almaya daha yatkınım. Genişletmek için tıkla... T6 ultra
berkanrekt dedi: Bu bütçeye ve işlemciye uygun soğutucu arıyorum. RGB'li olsun istiyorum. İkinci el almaya daha yatkınım. Genişletmek için tıkla... T6 ultra
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 6 Eylül 2021 #4 Ölçüler oluyorsa T6 Ultra. Büyük gelirse DarkFreezer x96.
berkanrekt Kilopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2021 #5 ArchBtw dedi: Kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Gametech X Cooler. Eren.Bayram. dedi: T6 ultra Genişletmek için tıkla... dansemacabre dedi: Ölçüler oluyorsa T6 Ultra. Büyük gelirse DarkFreezer x96. Genişletmek için tıkla... T6 Ultra alacağım sanırım. Stok fan alsam ise yaramaz değil mi?
ArchBtw dedi: Kasa nedir? Genişletmek için tıkla... Gametech X Cooler. Eren.Bayram. dedi: T6 ultra Genişletmek için tıkla... dansemacabre dedi: Ölçüler oluyorsa T6 Ultra. Büyük gelirse DarkFreezer x96. Genişletmek için tıkla... T6 Ultra alacağım sanırım. Stok fan alsam ise yaramaz değil mi?