Öncelikle hepinize merhaba, 150-200 TL arasında bir oyuncu faresi arıyorum. Aklımda iki model var: MSI Clutch GM20 Elite RGB ve Razer DeathAdder bulabildiğim en iyi iki fare bu ikisi, sıkça G300s önerisi alıyorum ancak bir taraftan da eskidi diyorlar. Tavsiyeniz var mı veya bu iki fare arasından hangisini tercih etmeliyim?
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameNote MS1021W Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote MS1021W Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 551,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O beklediğiniz an geldi, evet. Sonunda V2'si geldi. İşte başlıyoruz. Bu bütçe aralığında özellikle önerdiğim ürün varsa yanına taç koyacağım, sebebini belirteceğim. Ek olarak fiyatı dalgalıysa * koyacağım. Okuduğunuz için teşekkür ediyorum.
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...
Evet herkes bu zamanlarda G203 veya G102 alınır mı diye konu açıyorlar o konular açılınca bu konuyu atabilirsiniz. Teknik Özellikler: Mouse 2017 Yılında çıkan bir model. G300S Sonradan yerini alan fare çok beğeni toplamış ama sorunlar yüzünden pek tercih edilmemiş. AM010 Model bir sensör...
Bildiğiniz üzere Logitech, G102 ve G203 Prodigy farelerinde Mercury sensör kullanıyor. Bu sensör PWM 3327'ye eşit veya daha iyi. Prodigy modellerde çift tıklama sorunu var, o yüzden önermiyorum/önermiyoruz. Lightsync modeller sözde Prodigy ile aynı ama problemlerden arındırılmış ve "10 kat daha...
Evet herkes bu zamanlarda G203 veya G102 alınır mı diye konu açıyorlar o konular açılınca bu konuyu atabilirsiniz. Teknik Özellikler: Mouse 2017 Yılında çıkan bir model. G300S Sonradan yerini alan fare çok beğeni toplamış ama sorunlar yüzünden pek tercih edilmemiş. AM010 Model bir sensör...