150-250 TL mouse önerisi

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Makro tuşlarıyla fazla işim olmuyor, 2 tane tuş olsa sol tarafında vesayre benim için yeterli olur mikrofonu atamak için. 2 sene boyunca Steelseries Kinzu v3 kullandım ve artık emekli etmenin vakti geldi. Elim normale göre küçüktür Kinzu v3 tam oturdu öyle söyleyeyim. Daha öncesinde X7'nin bir modelini kullanmıştım büyük gelmişti. Logitech G Pro düşünüyorum önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech g300s tam elinize oturur gibime geliyor. Kullanımı gayet rahat. Bana göre prodan daha iyi tutuş olarak. Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim tutuş olarak en beğendiğim cihaz bu oldu. Alırken 2si arasında kalmıştım. g300s tercih ettim. Gayet memnunum.

@Mert Sensei veya Rival hiç deneme fırsatım olmadı fakat Youtube' da incelemelere baktığımda vesayre sanki elime büyük gelecekmiş gibi hissettim. Dediğin gibi G300S düşünmüyorum hali hazırda Kinzu v3 sanırım daha iyi. Zowie ve Logitech G Pro deneyeceğim mağazalarda elime hangisi daha iyi uygun olursa onu alacağım o halde teşekkürler yorumlarınız için. @u999 Palm grip kullanıyorum. G303 internet kafede denk gelmiştim avucuma tam oturmamıştı biraz arkası yüksek gibi geliyordu. FK1 ve G Pro deneyeceğim mağazada. (y)
@Yuspedile Sol tıka tam ortadan basmam gerekiyor kenarlardan basınca tıklamıyor, sanırım biraz hor kullandım ve bu durum FPS oyunlarda refleks anlarında sıkıntı yaratıyor. Bir de sol yanda 2 tane tuş lazım oluyor açıkçası mikrofon vesayre atamak için. Satın alırken pek de önemsememiştim bu durumu ama lazım olduğunu farkettim sonradan.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı