150-250 TL Mouse Önerisi

Emirhan Enes

Hectopat
Arkadaşlar şu anda kullandığım mouse G300S ve artık tuşu basmamaya başladı. Yeni bir mouse arıyorum.
Oynadıgım oyunlar:
  • Ara sıra CSGO
  • Hep Fortnite
  • Ara sıra Zula
Arkadaşlar bu oyunu oynuyorum ve fiyatım da 150-250 TL.
Aklımda birkaç mouse var, sizce hangilerini almalıyım, yorumlara yazarsanız sevinirim.
  • Rival 105
  • Rival 300S
  • HyperX Pulsefire Core
  • G102 (Şu anda G300S kullanıyorum, bu mouse'a geçersem rahat eder miyim?)
Aklımda bunlar var, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Rival 110 kullandım Logitech g300s de kullandım. Rival 110 4 ay kullanımdan sonra sağ tuş hissiyatı değişti. Logitech g300s 1 sene kullanımdan sonra sağ tuş basmamaya başladı. Benim şansıma ürünler kötü gelmiş olabilir. Benim deneyimim böyle. Bende yeni mouse arıyorum. Rampage, Bloody, Corsair bu tür ürünlere bakıyorum artık 150tl segmentinde.

edit: yazmayı unutmuşum rival 110 servise gönderdim onarım için sağ tuş anahtarını değiştiremedikleri için ürün iadesi yaptılar

Rival 110 kullandım Logitech g300s de kullandım. Rival 110 4 ay kullanımdan sonra sağ tuş hissiyatı değişti. Logitech g300s 1 sene kullanımdan sonra sağ tuş basmamaya başladı. Benim şansıma ürünler kötü gelmiş olabilir. Benim deneyimim böyle. Bende yeni mouse arıyorum. Rampage, Bloody, Corsair bu tür ürünlere bakıyorum artık 150tl segmentinde.

edit: yazmayı unutmuşum rival 110 servise gönderdim onarım için sağ tuş anahtarını değiştiremedikleri için ürün iadesi yaptılar
Rampage düşünmenizi önermiyorum. Emin olun malzeme kalitesi bakımından diğer markalara göre çok daha düşük bir seviyededir.

Dört fare de birbirinden güzel ben de dörtlemde kaldım [emoji28] . Şuan Rival 105 kullanıyorum hissiyatı ve oyun performansı güzel. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar şu anda kullandığım mouse G300S ve artık tuşu basmamaya başladı. Yeni bir mouse arıyorum.
Oynadıgım oyunlar:
  • Ara sıra CSGO
  • Hep Fortnite
  • Ara sıra Zula
Arkadaşlar bu oyunu oynuyorum ve fiyatım da 150-250 TL.
Aklımda birkaç mouse var, sizce hangilerini almalıyım, yorumlara yazarsanız sevinirim.
  • Rival 105
  • Rival 300S
  • HyperX Pulsefire Core
  • G102 (Şu anda G300S kullanıyorum, bu mouse'a geçersem rahat eder miyim?)
Aklımda bunlar var, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Rival 300s öneririm. Kendim de haftasonu itopyadan QCK mousepad’li versiyonunu 180’e aldım. Tavsiye ederim, çok kullanışlı ve ergonomik bir mouse.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı