bozkur Centipat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: Benim topladığımı alabilirsin tek sıkıntı kasa. Daha iyi bir kasa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun <3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Benim topladığımı alabilirsin tek sıkıntı kasa. Daha iyi bir kasa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum daha olacak PNY yerine Galax tercih edilebilir mi?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Benim topladığımı alabilirsin tek sıkıntı kasa. Daha iyi bir kasa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun <3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Benim topladığımı alabilirsin tek sıkıntı kasa. Daha iyi bir kasa alınabilir. Genişletmek için tıkla... Son bir sorum daha olacak PNY yerine Galax tercih edilebilir mi?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.120 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #12 bozkur dedi: Çok sağ olun <3 Son bir sorum daha olacak PNY yerine Galax tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilebilir fakat arada ki fiyat farkına bence değmez.
bozkur dedi: Çok sağ olun <3 Son bir sorum daha olacak PNY yerine Galax tercih edilebilir mi? Genişletmek için tıkla... Edilebilir fakat arada ki fiyat farkına bence değmez.