150 bin TL motor tavsiyesi

AliDönmez

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar motosiklet alacağım 150 bin TL bütçem var ikinci el KTM Duke 250, sıfır CFMOTO 250sr arasında kaldım. İlk motorum kafamda acaba ilk önce daha uygun bir şey alıp sonra mı yükseltsem diyorum kafam karışık bajaj Pulsar NS200 ve TVS Apache rtr 200'ü de düşündüm ama tanıdığım birkaç kişi de ikisine servisi kötü kronik sorunları var servis ağı kötü CF 250nk al dedi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selamlar motosiklet alacağım 150 bin TL bütçem var ikinci el KTM Duke 250, sıfır CFMOTO 250sr arasında kaldım. İlk motorum kafamda acaba ilk önce daha uygun bir şey alıp sonra mı yükseltsem diyorum kafam karışık bajaj Pulsar NS200 ve TVS Apache rtr 200'ü de düşündüm ama tanıdığım birkaç kişi de ikisine servisi kötü kronik sorunları var servis ağı kötü CF 250nk al dedi tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eğer ilk motorsa alınabilecek en ucuz yani bir şey olduğunda üzmeyecek bir motor olsun asıl önem ekipmanda ucuz motoru 4-5 ay kullanır deneyim kazanırsınız deneyim varsa 250nk alınabilir.

Hocam selamlar,
İkinci el Çinli motorları önermem. Genelde bajaj serisi de mükemmel olmsada sıfır ve Hintli model olarak alınabilecek modeller arasında. Alıcağınız motor bu seviyede genelde idarelik olarak alınıp sonrasında daha iyi modellerle değiştirilmesi gereken modellerden sonuçta çok uzun ömürlü değiller.
Ben başlangıç olarak sıfır bajaj ya da ikinci el temiz bir KTM bakmanızı öneririm ama kesinlikle CFMOTO'yu hem parça bakımından hem de servis ücretleri ve uzun bekleme süreleri yüzünden önermem.

Deneyim vallahi sadece sürücü kursunda Mondial Z One i 180 sürdüm.
Oda sınavı geçtikten sonra bozuldu.

Aynı motor şu an bende var berbat hocam satmak istiyorum satamıyorum.

Bajaj varken cfmoto önermem hocam kronik sorunları parça servis ücretleri olsun çok daha pahalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı