150 bin TL motor tavsiyesi

FISTIKEZMESI

Decapat
Daha fazla  
A1 ehliyet ile kullanabileceğim rahat bir motor almayı düşünüyorum.

Bütçem belirttiğim gibi 150 bindir.

Ben Arora'nın Cappucino 125 modelini alacaktım lakin internette motorla ilgili birden fazla kötü yorum gördüm o yüzden emin olamadım.

Sizce alınır mı? Ya da hangi motor alınır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır PCX şu an gerek bayide bayide bulamazsan da ikinci el ama sıfır şeklinde 140-150 arasına bulunuyor başka hiç bir motor bakma bile direkt PCX al geç hayatının en doğru kararlarından birini vermiş olursun Arora vs beş para etmez.

Bu kadar bütçen varsa gidip Cappucino alma dışı güzel olsa da içi üzer. Bu bütçede olmasa da Hero Dash 125, TVS Jupiter 125 scooter klasmanında fiyatına göre çok iyidir.

Ucuz olmasıyla beraber uzun ömürlü ve kaliteli grenajlar içermektedir.

Bütçenize göre ise PCX 125 güzel bir seçenektir. Aslında 125cc scootera verilmemesi gereken fiyatlar ama PCX hiç zarar ettirmiyor.

Vitesli motor düşünür müydünüz?

Sigorta 5 bin, koruma demiri 3 bin, öne uzun cam taktirman daha iyi olacaktır bu masraflarda aklinda bulunsun ve kış geliyor dikkat et yağışlar çogaldı altında ne kadar michellin ve tcs olsa bile yağmur şakaya gelmez. Motora alisin bir süre trafige kapali alanda.

Bu kadar bütçen varsa gidip Cappucino alma dışı güzel olsa da içi üzer. Bu bütçede olmasa da Hero Dash 125, TVS Jupiter 125 scooter klasmanında fiyatına göre çok iyidir.

Ucuz olmasıyla beraber uzun ömürlü ve kaliteli grenajlar içermektedir.

Bütçenize göre ise PCX 125 güzel bir seçenektir. Aslında 125cc scootera verilmemesi gereken fiyatlar ama PCX hiç zarar ettirmiyor.

Vitesli motor düşünür müydünüz?
Bende dash 125 var, 150 bandında bütçeye bu motorlar direkt es geçilir bunlar kurye motoru. Ek olarak ikisininde servisleri berbat ötesi, parça sorunları var.

Bu fiyata otomatik vites istiyorsa PCX 125'ten başka sıfır alternatif bulunmuyor, alabileceği en üst klasman motor.

Daha geçen hafta honda bayiine forza sormaya gittim onu sorarken çalışan başkasına pcx kampanyasından bahsediyordu. 100 bin nakit 50 bini de taksit gibi bir kampanyası vardı. Nakitin tamsa zaten bence direkt al arora falan bulaşma. Hem otomatik olması hem honda olması çok büyük avantaj.

Sigorta 5 bin, koruma demiri 3 bin, öne uzun cam taktirman daha iyi olacaktır bu masraflarda aklinda bulunsun ve kış geliyor dikkat et yağışlar çogaldı altında ne kadar michellin ve tcs olsa bile yağmur şakaya gelmez. Motora alisin bir süre trafige kapali alanda.

Bende Dash 125 var, 150 bandında bütçeye bu motorlar direkt es geçilir bunlar kurye motoru. Ek olarak ikisinin de servisleri berbat ötesi, parça sorunları var.

Bu fiyata otomatik vites istiyorsa PCX 125'ten başka sıfır alternatif bulunmuyor, alabileceği en üst klasman motor.
Hero'nun parça garantisi var 3 iş gününde gelmezse bedava veriyorlar diye öyle hatırlıyorum. PCX iyidir asla üzmez.

Yok hocam aylarca parca bekleyen var, servisleri tecrübesiz genel olarak, dediğim gibi bu fiyatlarda dash jupiter gibi motorları zaten es geçelim.
Konuştuğum hiç bir kurye öyle dememişti şaşırdım vallahi. Belki de sizin gittiğiniz servis kötü olamaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı