150 bin TL sistem önerisi

Zwsup

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben uzun bir süreden sonra yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ve düşündüğüm parçalar ile bayağı bir yüksek oluyor sizin de bir görüşünüzü almak istedim. Bu parçalar arasından en iyi olanını seçmeme bilgisayar parçaları şu şekildedir. Hangisi bu sisteme daha iyi uyuyorsa onu söylemeniz benim için iyi olur düzgün bir şey toplamak istiyorum çünkü.

Bütün parçlar bunlar iyi olanı ya da değiştirmem gerekeni söylerseniz sevinirim iyi günler Technopat.

Bu arada kasa dış ekipman monitör vb. 143 bin TL tutuyor.

Merhaba, ben uzun bir süreden sonra yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum ve düşündüğüm parçalar ile bayağı bir yüksek oluyor sizin de bir görüşünüzü almak istedim. Bu parçalar arasından en iyi olanını seçmeme bilgisayar parçaları şu şekildedir. Hangisi bu sisteme daha iyi uyuyorsa onu söylemeniz benim için iyi olur düzgün bir şey toplamak istiyorum çünkü.

Bütün parçlar bunlar iyi olanı ya da değiştirmem gerekeni söylerseniz sevinirim iyi günler Technopat.

O fiyata daha iyisi toplanabilir SATA SSD kesinlikle önermem M.2 alın işlemci i9 13900K tercih ederdim.

Uyumsuz anakart ve işlemci, 4 TB SSD 6 TB HDD. Ve 150 bin TL'ye PC? Troll konu diye yorumladım.

86000TL tutuyor bunlar.

Böyle bir şey düşünülebilir anca 7950x3D'yi bekleyin.

İşlemci olarak 13900KS daha iyi bir işlemci ama AMD'nin yeni çıkarcağı 7950x3D modelini de bekleyebilirsiniz.
Onun dışında hocamın yukarıda attığı sistem şu anlık en iyisi olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı