150 bin TL sistem önerisi

Evet, öyleyse bütçeme uygun olacak. Şu anda uyumlu olup olmadığını araştırıyorum, birazdan da işlemci için sıvı soğutucu araştıracağım. Teşekkürler.

Hocam 5090 abartı bir kart, bunun yerine 150K’ya elinizdeki parçaları satıp onun da parasını ekleyip muhteşem görünümlü çok üst segment bir PC dizersiniz diye düşünüyorum. Cidden 5090’a gerek var mı sizce?

Buna bu parayı vereceğinize tepe model bir 5080 çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam 5090 abartı bir kart, bunun yerine 150K’ya elinizdeki parçaları satıp onun da parasını ekleyip muhteşem görünümlü çok üst segment bir PC dizersiniz diye düşünüyorum. Cidden 5090’a gerek var mı sizce?

Buna bu parayı vereceğinize tepe model bir 5080 çok daha iyi olur diye düşünüyorum.
Katılıyorum, gerek yok ve abartı bir kart. Ama bütçem var ve uzun seneler götürecek bir sisteme okeyim. Sizin bu bütçeye öneriniz varsa dinliyorum hocam.

Ayrıca şu anki sistemimimi veya değiştireceğim parçaları kardeşime vereceğim. O yüzden satmayı planlamıyorum.

Katılıyorum, gerek yok ve abartı bir kart. Ama bütçem var ve uzun seneler götürecek bir sisteme okeyim. Sizin bu bütçeye öneriniz varsa dinliyorum hocam.

Ayrıca şu anki sistemimimi veya değiştireceğim parçaları kardeşime vereceğim. O yüzden satmayı planlamıyorum.

Hocam ben yine bir fikir olsun diye yazmıştım, sistem toplama hakkında en iyi parçaları bulabileceğimden emin değilim ancak şu tarz sistemler gerçekten çok hoşuma gidiyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları referans alaraktan bir şeyler dizebilirsiniz diye düşünüyorum. Bu adamlar reklam alınca çok sapıtıyor ama sistem toplama videolarında sistemleri çok dengeli yapıyorlar diye düşünüyorum.

@Shriena

Bakın adamlar 5080 ile dizdiği sistemi burada koymuş ancak kendi payları da olduğu için siz kendiniz dizince daha düşüğe gelir diye düşünüyorum. Burada 160K, kazık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı