150 bin TL sistem önerisi

Bütçe
150000

Ömer404

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, 5080'li bir sistem düşünüyorum. Bütçem esnek, bütçe konusunda sıkıntım yok. Fiyat performans olarak bir kasa bakıyorum. İşlemci AMD olursa sevinirim.

Merhaba, 5080'li bir sistem düşünüyorum. Bütçem esnek, bütçe konusunda sıkıntım yok. Fiyat performans olarak bir kasa bakıyorum. İşlemci AMD olursa sevinirim.

Kasayı yükseltebilirsiniz görünüş istiyorsanız, ben her şey sığabilir diye koyuyorum DK431'i.

Bu F/P gibi duruyor.

Bu bayağı hosuma gıttı aslında ama sız ne dersınız hocam kafa rahat olur alır kurar oynarım farksız 6 taksıtte yapıyor.

Bu bayağı hosuma gıttı aslında ama sız ne dersınız hocam kafa rahat olur alır kurar oynarım farksız 6 taksıtte yapıyor.
Hocam bence üzmesi için hiç bir sebep yok. Ramler 32gb 6000mhz cl30 ben kendi sistemimde de 6000mhz cl30 kullanıyorum, 7800x3d harika bir işlemci zaten ben 5090 ile kullanıyorum 540hz monitörümü de güzel besliyor. Ekran kartı üzmez anladığım kadarıyla buhar odalı modeli hiç ısınmaz gibi duruyor. Soğutucu yetmezse değiştirirsiniz, 750w psu sınırda bir psu ama işlemci 7800x3d olduğu için gene sorun çıkartacağını düşünmüyorum 14900ks falan olsa kesinlikle değiştirin derdim. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Bende pc olmasa kendime alacağım bir sistem diyebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı